• Alle producten zijn toegevoegd aan uw winkelmandje.

Wisselende camera's op volledig scherm weergeven

Kunt u videobeelden niet goed zien als u alle IP camera's tegelijk op het beeldscherm laat zien? Dan kunt u er voor kiezen om 1 of 4 camera's afwisselend te laten zien. In deze video laten we zien hoe u dat kunt instellen.Allereerst dient u in te loggen op de recorder. Dit doet u door op de rechtermuisknop te klikken en vervolgens het wachtwoord in te voeren.

Stap 1 - Het "Poll" menu openen
Het openen van de Poll configuratie doet u door op een willekeurige plaats op het scherm op de rechtermuisknop te klikken en vervolgens te kiezen voor "Poll".

Stap 2 - De snelheid instellen
Zorg er voor dat het vinkje voor "Enable" oranje is zodat de functie wordt ingeschakeld.

Bij Time kunt u instellen hoe snel de beelden moeten wisselen. U kunt kiezen voor een snelheid tussen 5 en 255 seconden. Afhankelijk van de software versie gaat het hier om de totale tijd van alle beelden (dus bijvoorbeeld 4 camera's wisselen in 20 seconden) of de tijd per weergegeven camera (20 seconden per camera). Kies een tijd die voor u en het aantal beveiligingscamera's dat u heeft handig is.

Stap 3 - Mode instellen
Afhankelijk van het model recorder kunt u kiezen uit 1, 4 of 9 beelden tegelijk. In ons voorbeeld kiezen we voor 1, omdat we maar 4 camera's hebben aangesloten.

Stap 4 - Opslaan en terug
Als de instellingen juist zijn klikt u op "Save" om de instellingen op te slaan. Daarna begint het wisselen van de beelden automatisch.

Functie uitschakelen
Wilt u de functie weer uitschakelen? Volg dan stap 1 van deze handleiding en maak het vinkje voor "Enable" weer grijs. Klik vervolgens op "Save" om de nieuwe instellingen op te slaan.