• Alle producten zijn toegevoegd aan uw winkelmandje.

Het admin wachtwoord wijzigen

Veiligheid is belangrijk, daarom kiest u immers voor camerabewaking. Om de veiligheid van uw opnamen optimaal te waarborgen is het verstandig om het standaard wachtwoord te wijzigen.Het wijzigen van het standaard wachtwoord is aan te raden, maar niet noodzakelijk. Als u geen poorten in uw router open zet, of gebruik maakt van een openbaar netwerk, kunnen anderen geen verbinding maken met het IP adres van de NVR.

Allereerst dient u in te loggen op de recorder. Dit doet u door op de rechtermuisknop te klikken en vervolgens het wachtwoord in te voeren.

Stap 1 - Naar het gebruikersmenu navigeren
Het openen van de gebruikersconfiguratie doet u door op een willekeurige plaats op het scherm op de rechtermuisknop te klikken en vervolgens te kiezen voor "Main menu".

In het hoofdmenu klikt u vervolgens rechts onderin op "System" en daarna aan de linkerzijde op "User". Vervolgens verschijnen alle gebruikers (standaard enkel admin) die zijn toegevoegd.

Stap 2 - Het wachtwoord wijzigen
Zorg dat het vinkje voor de admin gebruiker oranje is en klik vervolgens onderi op "Edit". In het scherm wat dan verschijnt vult u eerst het huidige wachtwoord in (ter controle) en vervolgens tweemaal het nieuwe gewenste wachtwoord.

Stap 3 - Opslaan en terug
Klik op "Apply" en wacht totdat de apply-knop weer tevoorschijn komt, de instellingen zijn dan opgeslagen.  Klik vervolgens meerdere malen op cancel met de linkermuisknop, of op een willekeurige plaats met de rechtermuisknop en terug te gaan naar het beginscherm.