• Alle producten zijn toegevoegd aan uw winkelmandje.

Een IP camera toevoegen

Het toevoegen van één of meerdere IP camera's is noodzakelijk om de NVR daadwerkelijk beelden te laten weergeven en opnemen. In deze handleiding gaan we er van uit dat de IP adressen bij elke IP camera juist zijn ingesteld en dat ook het IP adres van de NVR correct is.Allereerst dient u in te loggen op de recorder. Dit doet u door op de rechtermuisknop te klikken en vervolgens het wachtwoord in te voeren.

Stap 1 -  De IP camera configuratie openen
Het openen van de IP camera configuratie doet u door op een willekeurige plaats op het scherm op de rechtermuisknop te klikken en vervolgens te kiezen voor "remote device".

In het scherm wat dan tevoorschijn komt ziet u bovenaan "Camera setup" met daaronder een lege lijst. Onderaan ziet u "Device Binded". Ook die lijst is in dit geval leeg omdat we nog geen bewakingscamera's hebben toegevoegd.

Stap 2 - Automatisch zoeken naar IP camera's
De NVR kan zelf zoeken naar beschikbare IP camera's binnen het netwerk. Als u onder het bovenste lijstje klikt op "Search" zoekt de NVR automatisch. Het zoeken kan, afhankelijk van de hoeveelheid apparaten binnen het netwerk, korte tijd duren.
 
Stap 3 - Een IP camera selecteren en toevoegen
Zodra het zoeken is voltooid wordt de bovenste lijst gevuld met beschikbare IP camera's. U kunt één of meerdere IP camera's toevoegen door het vinkje voor de betreffende regel oranje te maken en vervolgens op "Add" te klikken. De geselecteerde IP camera('s) verschijnen dan in de onderste lijst.

Stap 4 - Bevestigen en afsluiten
Als alle camera's zijn toegevoegd klikt u op "Confirm" en sluit u het configuratiemeu vervolgens door op de rechtermuisknop te klikken.

Na enkele seconden verschijnt het beeld van de zojuist toegevoegde beveiligingscamera('s) op het beginscherm van de recorder. Door 2 maal met de linkermuisknop op een videobeeld te klikken wordt het betreffende beeld op volledig scherm weergegeven.