• Alle producten zijn toegevoegd aan uw winkelmandje.

Een gebruiker verwijderen

Als een gebruiker geen toegang meer mag hebben tot de NVR is het raadzaam deze te verwijderen. In onderstaande video leggen we uit hoe dat werkt.



Allereerst dient u in te loggen op de recorder. Dit doet u door op de rechtermuisknop te klikken en vervolgens het wachtwoord in te voeren.

Stap 1 - Naar het gebruikersmenu navigeren
Het openen van de gebruikersconfiguratie doet u door op een willekeurige plaats op het scherm op de rechtermuisknop te klikken en vervolgens te kiezen voor "Main menu".

In het hoofdmenu klikt u vervolgens rechts onderin op "System" en daarna aan de linkerzijde op "User". Vervolgens verschijnen alle gebruikers (standaard enkel admin) die zijn toegevoegd.

Stap 2 - Een gebruiker selecteren en verwijderen
Selecteer de gewenste gebruiker door het vinkje voor de gebruikersnaam oranje te maken. Klik vervolgens onderin op "Delete" en daarna op "Confirm". Klik meerdere malen op de rechtermuisknop om terug te gaan naar het beginscherm.