• Alle producten zijn toegevoegd aan uw winkelmandje.

De opname modus instellen

Bij een NVR (Netwerk Video Recorder) kunt u kiezen of u constant, alleen bij beweging, of een combinatie van die twee instellen als opname modus. Onder de video vindt u de geschreven uitleg voor de genomen stappen.Allereerst dient u in te loggen op de recorder. Dit doet u door op de rechtermuisknop te klikken en vervolgens het wachtwoord in te voeren.

Stap 1 - Het record menu openen
Het opname (record) menu opent u door met de rechtermuisknop te klikken op een willekeurige plaats op het scherm, vervolgens kiest u voor "Main menu" en daarna voor "Storage".

Stap 2 - Tijdbalk inkleuren
Op het scherm staan 7 tijdbalken (zondag t/m zaterdag), standaard is het bovenste deel van elke balk groen, het onderste deel is donker (niet ingekleurd). Een grote tijdbalk staat voor een continue opname.

Elke tijdbalk bestaat uit 24 blokjes van 1 uur. Het is mogelijk om de groene blokjes "uit" te zetten door onderaan een vinkje in het groene blokje voor "Record" te zetten en vervolgens op de gewenste groene vakjes in de tijdbalk te klikken of te slepen.

Geel staat voor opnemen bij beweging, om dit in te stellen zet u een vinkje in het gele vakje voor "Motion" en kleurt u de onderste vakjes van de gewenste tijdbalk in.

Stap 3 - Instellingen opslaan
Is alles naar wens ingesteld? Sla dan de instellingen op door op "Confirm" te klikken. Het hoofdmenu sluit u door op de rechtermuisknop te klikken.