• Alle producten zijn toegevoegd aan uw winkelmandje.

De harde schijf formatteren

De ip camera beelden worden opgeslagen op een harde schijf. Als alle opgeslagen beelden gewist moeten worden, bijvoorbeeld als u de NVR verkoopt, of als u alle beelden na bijvoorbeeld een evenement wilt verwijderen, da kunt u de harde schijf formatteren. In deze handleiding leggen we uit hoe dat werkt.Allereerst dient u in te loggen op de recorder. Dit doet u door op de rechtermuisknop te klikken en vervolgens het wachtwoord in te voeren.

Stap 1 - Het "disk" menu openen
Het openen van de configuratie doet u door op een willekeurige plaats op het scherm op de rechtermuisknop te klikken en vervolgens te kiezen voor "Main menu".

In het hoofdmenu klikt u vervolgens bijna rechts onderin op "Storage" en daarna aan de linkerzijde op "Disk". Vervolgens verschijnt een lijst met harde schijven (doorgaans slechts één).

Stap 3 - Formatteren starten
Om het formateren te starten selecteerd u de gewenste harde schijf (balk wordt grijs) en klikt u onderin op "Format" en vervolgens op "Confirm".

Stap 4 - Wachten
Het formatteren van de harde schijf kan, afhankelijk van het model recorder en de grootte van de harde schijf verschillen tussen de 2 en 20 minuten. Een statusbalk laat de voortgang zien.

Schakel een recorder die bezig is met formatteren nooit uit!

Na het succesvol formatteren klikt u op "Confirm" waarna de NVR opnieuw opstart, daarna komen de beelden van de voorheen ingestelde IP camera's automatisch in beeld.