• Alle producten zijn toegevoegd aan uw winkelmandje.

Beelden opnemen bij beweging

Het constant opnemen van camerabeelden is aan te raden, maar soms is het handiger om enkel bij beweging op te nemen. In deze video laten we zien hoe het instellen daarvan werkt. Onder Allereerst dient u in te loggen op de recorder. Dit doet u door op de rechtermuisknop te klikken en vervolgens het wachtwoord in te voeren.

Stap 1 - Het "event" menu openen
Het openen van de configuratie doet u door op een willekeurige plaats op het scherm op de rechtermuisknop te klikken en vervolgens te kiezen voor "Main menu".

In het hoofdmenu klikt u vervolgens midden onderin op "Event", daar verschijnen de diverse instelmogelijkheden.

Stap 2 - Kanaal en gebied selecteren
Kies door middel van het dropdown menutje achter "Channel" welke IP camera u wilt opnemen bij beweging. Kies vervolgens "Set area" om te bepalen in welk gebied beweging gedetecteerd mag worden. De delen van het beeld die niet blauwe gemarkeerd worden, worden niet gebruikt bij bewegingsdetectie.

Stap 3 - Gevoeligheid instellen
Kies de gevoeligheid waarmee de detectie plaats moet vinden. Afhankelijk van de locatie van de camera (binnen, buiten, drukke of juist rustige omgeving) kunt u bepalen hoe gevoelig de sensor is.

Stap 4 - Actie instellen
Zet een vinkje bij "Enable detection" om de detectie in te schakelen en geef vervolgens op wat er moet gebeuren als er beweging is. Het alarm in de recorder kan afgaan, daarvoor zet u een vinkje voor "Buzzer alarm" en kiest u hoe lang u dit alarm wilt horen.

Om de beelden op te nemen zet u een vinkje voor "Record channel" en stelt u vervolgens in hoe lang er moet worden opgenomen.

Stap 4 - Opslaan en terug
Als de instellingen juist zijn klikt u op "Confirm" om de instellingen op te slaan. Daarna komt u automatisch in het hoofdmenu terecht. Klik op een willekeurige plaats met de rechtermuisknop en terug te gaan naar het beginscherm.