• Alle producten zijn toegevoegd aan uw winkelmandje.

Over ons

CCTVwinkel.be maakt onderdeel uit van het Nederlandse Menotal B.V. We bestaan al sinds 2004. We zijn begonnen met het aanbieden van meer IT diensten, maar zijn inmiddels al ruim 9 jaar gespecialiseerd in camerabewaking. We willen niet de grootste, maar juist de beste zijn. Juist daarom groeien we erg hard en mogen we elke dag doen waar we goed in zijn: klanten een veilig gevoel geven.

Wat we doen?

We zijn natuurlijk een webwinkel, we verkopen beveiligingscamera's, recorders en accessoires. Maar we doen veel meer dan dat: We hebben een passie voor veiligheid.

Online verkopen we "pas" sinds 2013, maar we zijn al sinds 2009 actief bezig met camerabewaking. Dankzij onze uitstekende productkennis en eigen productontwikkeling bieden we ruim assortiment aan waar we je alles over kunnen vertellen. Bij vragen neem je gewoon contact met ons op.

Camerabewaking is soms een noodzakelijk kwaad, maar dankzij onze transparantie prijsinformatie en onze kwaliteiten kunnen we je wel een zeer goed product voor een scherpe prijs aanbieden.

De toekomst

Voor ons is klantenservice belangrijk. We willen onszelf helemaal geen "marktleider" noemen en we hoeven niet de grootste te zijn. Nu en in de toekomst willen we er voor onze klanten zijn, dan komt de rest vanzelf vinden we.

No-nonsense

We hebben een hekel aan moeilijk doen. Een vraag verdient een antwoord en garantie is garantie. No-nonsense wordt het wel eens genoemd, we houden het zelf liever bij "behandel een ander zoals je zelf ook behandeld wilt worden". Natuurlijk houden we ons aan alle regels in de wet, maar dat vullen we graag aan met "menselijk denken". Je kunt producten bij ons bijvoorbeeld binnen 30 kalenderdagen (wettelijk slechts 14 kalenderdagen) terugsturen, maar we vergeten allemaal wel eens wat, we zijn allemaal wel eens ziek en we hebben het allemaal wel eens druk. Het kan best eens voorkomen dat je er pas op dag 31 of 32 aan denkt, daar liggen we echt niet wakker van, en doen we echt niet moeilijk over. 

Showroom CCTVwinkel.be - Beveiligingscamera - Bewakingscamera - Camerabewaking