• Alle producten zijn toegevoegd aan uw winkelmandje.

IP camera voor Qnap NAS

Heeft u een Qnap NAS met Surveillance Station, dan kunt u onze IP camera´s (CHD-D*,  CHD-B* en CHD-5M series) met uw Qnap NAS koppelen zonder gebruik van een NVR.

Welke IP beveiligingscamera's zijn geschikt voor Qnap?

Alle CHD-D* (CHD-D1, CHD-D2, CHD-D3, CHD-DA3 en CHD-B* (CHD-B1, CHD-B2, CHD-B3, CHD-B4, CHD-BA5) IP camera's kunt u toevoegen aan uw Qnap NAS. Ook onze 5 megapixel IP camera's (CHD-5MB1 en CHD-5MD1) zijn geschikt voor het gebruik met Qnap. Bekijk hier al onze IP camera's.

Een IP camera toevoegen aan uw Qnap NAS

Een IP beveiligingscamera toevoegen is relatief eenvoudig. In deze uitleg gaan we er vanuit dat u reeds een IP adres heeft ingesteld op de camera (lees hier hoe) en dat uw Qnap gereed voor gebruik is.

Stap 1 - Open Surveillance Station app van uw Qnap NAS en klik aan de linkerkant op "Cameraconfiguraite" en vervolgens op het "plus" icoon achter het gewenste kanaal.

IP camera Qnap

Stap 2 - Verwijder bij stap 1/6 het vinkje voor "Automatisch naar camera('s) zoeken en klik op volgende

Qnap ip camera


Stap 3 - Kies bij cameramerk voor "Onvif en bij cameramodel voor "Onvif Profiles Cameras". Vul de overige gegevens in (poortnummer is 8999 of 80, afhankelijk van het IP camera model).

Qnap IP camera

Stap 4 -  Klik op "Test" om te kijken of er foutmeldingen verschijnen. Bij een succesvolle verbinding verschijnt het camerabeeld aan de rechterzijde.

IP camera Qnap NAS

Stap 5 - Kies de juiste compressie en resolutie, afhankelijk van het cameramodel.

Qnap NAS IP camera

 Stap 6 - Kies wanneer de IP camera beelden moeten worden opgenomen.

Qnap IP camera NAS

Stap 7 - Controleer alle instellingen en klik op "Volgende" om te installatie te voltooien.

Qnap IP camera