• Alle producten zijn toegevoegd aan uw winkelmandje.

Installatiebedrijven

Voor uw klant niets zo fijn als de vertrouwde monteur over de vloer, en voor u als leverancier is het goed om te weten waar u met uw vragen terecht kunt. CCTVwinkel.be levert aan een groot aantal wederverkopers waaronder installateurs en webshops. Onze klanten, dus ook u als installatiebedrijf, kunnen altijd bij ons terecht voor productadvies en algemene vragen. Zo weet u zeker dat u het juiste advies en het juiste product aan uw klant aanbiedt.

Camerabeveiliging kopen met korting

Ook voor installateurs hebben we een interessante kortingsregeling: hoe groter uw afname per jaar, hoe hoger uw korting. De staffels zijn als volgt:

Van € 2000,- tot € 5000,- excl. BTW per kalenderjaar
Van € 5000,- tot € 25.000,- excl. BTW per kalenderjaar
Vanaf € 25.000,- excl. BTW  per kalenderjaar

Voor meer informatie over kortingspercentages kunt u contact met ons opnemen.

Het offerte traject naar uw klant

In het offerte traject naar uw klant kan CCTVwinkel een adviserende rol spelen. Uiteraard zonder directe communicatie naar uw klant. U kunt eventuele bouwtekeningen, installatietekeningen en overige informatie aan ons terugkoppelen voor informatie en advies.

Dealer worden?

Neem contact met ons op als u dealer van CCTVwinkel wilt worden. We bespreken graag de mogelijkheden met u en beantwoorden al uw vragen. Contact opnemen kan zowel telefonisch als per e-mail, meer informatie vindt u op de contactpagina.