• Alle producten zijn toegevoegd aan uw winkelmandje.

Installatie door een monteur

Hoewel bijna alle producten van CCTVwinkel.be eenvoudig zijn aan te sluiten kan het natuurlijk voorkomen dat u geen tijd, of simpelweg geen zin heeft hier mee bezig te zijn. We bieden een installatie op locatie service door heel Nederland en België. Het is mogelijk de installatie van uw camerabewaking buiten openingstijden van uw winkel/bedrijf te verzorgen ,installatie op locatie is namelijk ook 's avonds/'s nachts en in het weekend beschikbaar.

3 maanden vervangen op locatie

Mocht er gedurende de eerste 3 maanden een camera of recorder defect raken, dan wordt deze geheel kosteloos door onze monteur op locatie gerepareerd of vervangen. Producten worden uiteraard tijdens de lopende garantieperiode gratis gerepareerd of vervangen via onze normale garantie afhandeling.

Uitgesloten van deze service zijn:

- Producten die opzettelijk of per ongeluk vernield zijn door personen buiten CCTVwinkel.be personeel (door ons aangebrachte schade wordt altijd vergoedt).
- Producten die defect geraakt zijn door brand-, diefstal-, inbraak- of stormschade.
- Kapotte aansluitingen op camera's, voedingen of recorders door het verkeerd heraansluiten van kabels.

1 jaar gratis hulp op afstand

Natuurlijk leggen we de werking van het systeem aan u uit na de installatie, maar we begrijpen als geen ander dat het soms lastig is alles na een paar maanden nog te herinneren. Mocht u er niet uitkomen, dan staan we natuurlijk voor u klaar om op afstand mee te kijken en daar waar nodig te helpen.

Klantvriendelijk en meedenkend

We begrijpen dat we tijdens de installatie overlast veroorzaken, voor u als eigenaar, maar ook voor uw eventuele klanten/bezoekers. We doen er natuurlijk alles aan de overlast zoveel mogelijk te beperken.
Netjes werken/opruimen en klantvriendelijk en behulpzaam naar uw klanten/bezoekers toe, dat is wat we normaal vinden. Om de overlast zoveel mogelijk te beperken is installatie 's avonds/'s nachts of in het weekend ook mogelijk. Dat betekent natuurlijk niet dat we er overdag niet alles aan doen om de overlast zoveel mogelijk te beperken.


De voordelen van installatie op locatie op een rij

- Vakkundige installatie door klantvriendelijk en meedenkend personeel
- Installatie is ook buiten openingstijden mogelijk, bijvoorbeeld 's nachts of in het weekend.
- De eerste 3 maanden gratis vervanging van producten op locatie bij een defect.

Offerte aanvragen

Het is helaas niet mogelijk zonder verdere details een prijs voor installatie op locatie te geven. We maken daarom graag een offerte op maat. Neem contact met ons op voor het maken van een vrijblijvende afspraak, of indien mogelijk, het bespreken van uw situatie per telefoon of e-mail. Ook een offerte op afstand is in veel gevallen mogelijk. Afhankelijk van uw wensen kunnen we de installatie verzorgen op basis van gewerkte uren, of voor een vooraf afgesproken totaalprijs zonder verrassingen achteraf. De kosten hangen in grote lijnen af van de volgende punten:

- Aantal camera's en afstand van de bekabeling

De benodigde tijd hangt uiteraard af van het aantal te installeren camera's, maar ook van de afstand van de bekabeling. Het aansluiten van 4 camera's met 30 meter kabel is nu eenmaal sneller klaar dan het aansluiten van 16 camera's met 800 meter kabel.

- Gebruikte materialen in uw pand

De opbouw van uw pand is ook van belang. Het ophangen van camera's en het wegwerken van kabels gaat bijvoorbeeld een stuk makkelijker als een systeemplafond aanwezig is. Ook het aantal te boren gaten maakt een verschil.

- Dag/tijdstip van aansluiten

Zoals eerder gezegd is het ook mogelijk dat wij uw camerasysteem 's avonds/'s nachts of in het weekend aansluiten, hieraan zijn soms echter wel extra kosten verbonden. Het is ook mogelijk om een gedeelte van de werkzaamheden buiten openingstijden uit te voeren.