• Alle producten zijn toegevoegd aan uw winkelmandje.

Beveiligingscamera groothandel - Bewakingscamera leverancier voor de zakelijke klant

Voor diverse webshops, installatiebedrijven, en partners fungeert CCTVwinkel.be als groothandel in bewakingscamera's, opname apparatuur en accessoires. Als betrouwbare leverancier van camerabewaking producten kunnen we in het offerte traject een adviserende rol spelen en uw klant, uiteraard via u, voorzien van de nodige informatie. Ook after-sales vragen van uw klanten kunt u, indien gewenst, bij ons neerleggen.

Korting bij de beveiligingscamera groothandel

Als groothandel voor beveiligingscamera's, recorders, en alle accessoires kunnen we een interessante korting bieden aan bedrijven die met enige regelmaat producten voor klanten bestellen. Hoe hoger het door u besteedde bedrag is, hoe hoger uw korting. CCTVwinkel.be werkt met de volgende staffels:

Van € 2000,- tot € 5000,- excl. BTW per kalenderjaar
Van € 5000,- tot € 25.000,- excl. BTW per kalenderjaar
Vanaf € 25.000,- excl. BTW  per kalenderjaar

Voor de exacte kortingspercentages en eisen kunt u contact met ons opnemen.

Dropshipping naar uw klanten?

Wilt u het gehele leveringstraject uit handen geven en toch werken met een interessante marge? CCTVwinkel.be kan bestellingen van uw klanten rechtstreeks en onder uw naam naar de klant sturen. Een snelle levertijd, lage verzendkosten en betrouwbare levering zijn slecht enkele voordelen van dropshipping.

Neem contact met ons op voor meer informatie of om u als klant aan te melden.