• Alle producten zijn toegevoegd aan uw winkelmandje.

720p HD recorders voor HD-CVI, HD-TVI, AHD, Analoog & IP camera's

Is je recorder kapot, maar heb je geen idee wat je nodig hebt, of wil je een deel van de camera's vervangen door moderne HD camera's, maar voldoen de andere analoge camera's nog steeds? Met de Neview 5-in-1 720p HD recorders heb je alle vrijheid die je nodig hebt. Je sluit namelijk alle analoge camera's aan, maar ook HD-CVI, HD-TVI en AHD van verschillende merken. Heb je ook nog IP camera's? Je kunt ook je 1080p full HD IP camera's aan met Onvif of RTSP op deze recorder aansluiten.

Maximale resolutie
Kanalen
Neview CC-XVR04 - 720p HD recorder voor 4 camera's
Inclusief 1000 GB opslag (uitbreidbaar)
5-in-1: Analoog, HD-CVI, HD-TVI, AHD en IP camera's
Met gratis Iphone & Android app voor live- en terugkijken
    Bekijk alle informatie
Neview CC-XVR08 - 720p HD recorder voor 8 camera's
Inclusief 1000 GB opslag (uitbreidbaar)
5-in-1: Analoog, HD-CVI, HD-TVI, AHD en IP camera's
Met gratis Iphone & Android app voor live- en terugkijken
    Bekijk alle informatie
Neview CC-XVR16 - 720p HD recorder voor 16 camera's
Inclusief 2000 GB opslag (uitbreidbaar)
5-in-1: Analoog, HD-CVI, HD-TVI, AHD en IP camera's
Met gratis Iphone & Android app voor live- en terugkijken
    Bekijk alle informatie

Eenvoudig aansluiten met BNC

De Neview 5-in-1 recorders zijn geschikt voor bijna alle soorten beveiligingscamera's met een BNC aansluiting. Als je een camera op de BNC ingang van de recorder aansluit leest de recorder zelf welk signaaltype je bewakingscamera aanlevert. Je kunt analoge camera's aansluiten, maar de 720p 5-in-1 recorder kan ook omgaan met HD-CVI, HD-TVI en AHD. Het maakt daarbij niet uit welk merk je gebruikt, zolang je camera maar een maximale resolutie van 720p HD heeft.

Heb je verschillende soorten camera's? Geen probleem! Elke ingang heeft een eigen detectie, je kunt dus een mix van verschillende soorten beveiligingscamera's aansluiten op de 5-in-1 XVR.

IP camera's toevoegen

Naast de BNC aansluitingen op de achterzijde kun je ook IP camera's toevoegen. De resolutie van IP camera's mag zelfs 1080p zijn. Het is wel van belang dat je IP camera's met een Onvif of RTSP stream hebt. Alle IP camera's in onze webshop beschikken hierover, maar ook veel modellen van andere fabrikanten kun je koppelen met de 5-in-1 DVR.

Let op: Je kunt de IP camera's niet rechtstreeks aansluiten op de DVR, daarvoor heb je een switch nodig. Als je gebruik maakt van een PoE switch kun je je camera's ook van stroom voorzien via de netwerkkabel, mits ze over deze functie beschikken natuurlijk.

Gratis software meegeleverd

We leveren je recorder inclusief software pakket. Daarmee kun je op Windows en OSx eenvoudig meekijken en terugkijken. Je kunt eventueel ook beelden op je computer opnemen, of reeds opgenomen beelden opslaan voor later gebruik.

Natuurlijk kun je onze recorders ook met een app op je Android of Apple telefoon bekijken en terugkijken, dat is wel zo handig als je even op de bank zit, of niet thuis bent. Zowel de software als de app is natuurlijk gratis.

Twijfel je nog?

Geen probleem, dat begrijpen we best. Met alle technische termen is het soms lastig de juiste keuze te maken. Als je contact met ons opneemt helpen we je graag. Het is handig om te weten wat je wilt (bijvoorbeeld een nieuwe recorder), en wat voor soort camera's je al hebt. Het is niet erg als je niet alle informatie bij de hand hebt, maar alle kleine beetjes kunnen helpen.