• Alle producten zijn toegevoegd aan uw winkelmandje.

Recorders voor camerabewaking

De 5-in-1 HD recorders zijn geschikt voor bijna alle soorten camera's, je kunt daar namelijk analoge camera's, HD-CVI camera's, HD-TVI camera's, AHD (Analoog HD) camera's en IP camera's op aansluiten. Als je alleen beelden IP camera's wilt opnemen kun je beter kiezen voor de IP camera recorders, deze recorders beschikken over een moderne compressie technologie.

Recorders voor beveiligingscamera's

Omdat je zelf niet 24 uur per dag naar je camerabeelden kunt en wilt kijken is het handig om die beelden op te nemen. Opnemen van camerabewaking beelden kun je met een recorder doen. Andere benamingen zijn ook wel DVR, CVR, XVR, NVR of een combinatie van die letters. Gewoon "recorder" praat makkelijker vinden we.

Afhankelijk van je bewakingscamera kun je kiezen uit verschillende soorten recorders. Hieronder hebben we een opsomming gemaakt zodat je iets makkelijker kunt kiezen. Heb je nog twijfels of vragen, laat ons dat dan weten.

  • Analoge camera's

Bij Analoge camera's kun je kiezen uit 720p HD of 1080p HD 5-in-1 recorders. Bij beide modellen kun je je analoge camera's aansluiten via de welbekende BNC aansluiting. Het maakt voor je analoge camera's niet uit of je kiest voor 720p of 1080p HD, de analoge resolutie ligt namelijk lager dan beide. Wil je in de toekomst uitbreiden met HD camera's, of je bestaande analoge camera's vervangen voor HD camera's, dan is het wel handig om te weten wat je wilt kopen. Je kunt 720p wel aansluiten op een 1080p recorder, maar niet andersom.

  • HD-CVI bewakingscamera's

Als je HD-CVI camera's van bijvoorbeeld Dahua, Neview of een ander merk hebt kun je deze aansluiten op de 5-in-1 recorders. Ze zijn namelijk geschikt voor het HD-CVI signaal van alle merken beveiligingscamera's. Het is wel belangrijk dat je de juiste resolutie kiest. 720p HD-CVI camera's kun je namelijk wel aansluiten op een 1080p recorder, maar de 1080p HD-CVI camera's kun je niet op een 720p recorder aansluiten, omdat die recorder het 1080p signaal niet snapt.

  • HD-TVI beveiligingscamera's

Het signaal van HD-TVI camera's is bij alle merken gelijk. Je kunt dus gewoon HD-TVI camera's van Hikvision, Neview of andere merken aansluiten op de 5-in-1 HD recorders. Als je 1080p HD-TVI camera's hebt moet je wel kiezen voor een 1080p 5-in-1 recorder, een 720p recorder kan namelijk geen beelden in 1080p opslaan. Heb je 720p HD-CVI camera's? Dan kun je overwegen om een 1080p recorder te nemen, dan kun je later namelijk upgraden naar 1080p, of uitbreiden met 1080p camera's.

  • AHD, oftewel Analoge HD camera's

Analoog HD wordt afgekort tot AHD. Het is minder merk-afhankelijk dan bijvoorbeeld HD-CVI van Dahua en HD-TVI van Hikvision. Het AHD signaal is echter wel universeel. Het maakt dus niet uit of je verschillende merken bewakingscamera's gebruikt. AHD is AHD, je hebt echter wel verschillende resoluties. Daarbij is het verstandig om rekening te houden met de hoogste resolutie die je hebt, of wilt gaan gebruiken. Je kunt camera's met een lagerere resolutie namelijk wel aansluiten op een 5-in-1 recorder met een hogere resolutie, maar niet andersom.

  • IP camera's

Voor IP camera's hebben we twee keuzes, namelijk de 5-in-1 HD recorders en de IP camera recorders. Als je ook andere camera's hebt, bijvoorbeeld HD-CVI of Analoge camera's, dan is het handig om te kiezen voor de 5-in-1 HD recorders, je kunt dan namelijk al je bewakingscamera's op één recorder aansluiten.

Heb je alleen IP camera's? Dan raden we je aan om te kiezen voor een IP camera recorder. Je hebt dan namelijk een hogere verwerkingscapaciteit en de IP camera recorders beschikken ook over H.265 compressie. Je beelden worden met die compressie technologie kleiner opgeslagen dan bij H.264 compressie. Daarnaast vind je in de menu's van de IP camera recorders geen instellingen voor andere soorten camera's, dat maakt het instellen makkelijker dan bij 5-in-1 recorders.

Kunnen we je helpen bij het maken van de juiste keuze? Laat ons dat dan weten via [email protected] of per telefoon op 03 - 80 80 445, we helpen je natuurlijk graag. 

HD-CVI recorder