• Alle producten zijn toegevoegd aan uw winkelmandje.

Netwerk switches voor netwerken en HD IP camera's

Om het aantal netwerk poorten in uw netwerk uit te breiden kunt u een switch gebruiken. Switchpoorten hebben een snelheid van 100 of 1000 Mbit/sec en zijn geschikt voor alle apparatuur met een RJ45 netwerkaansluiting. Netwerk switches kunt u ook combineren met HD IP camera's en POE switches. Onderstaande switches beschikken niet over PoE (Power over Ethernet) poorten. PoE switches vindt u hier.

IP camera aansluiten op een netwerkswitch

Netwerk switches zijn uitermate geschikt voor het aansluiten van IP camera's, maar ook voor het verbinden van diverse PoE switches met het netwerk. Uiteraard kunt u ook gewoo uw PC, laptop of printer met een netwerkswitch aansluiten.

PoE voor IP camera's

Bijna alle IP camera's in ons assortiment kunt u voeden door middel van PoE, oftewel Power over Ethernet. Bovenstaande netwerkswitches beschikken niet over PoE. Uiteraard kunt u een IP camera wel aansluiten indien u deze voorzien heeft van een losse 12 volt adapter. Toch liever gebruik maken van PoE? Bekijk dan onze PoE switches.

Keuze uit 10/100 en 10/100/1000 Mbit

Als u kiest voor een netwerkswitch moet u kiezen tussen modellen met een snelheid van maximaal 100 Mbit per seconde, of maximaal 1000 Mbit per seconde. Voor switches waar u slechts enkele IP camera's, of alleen computers/laptops/printers op aansluit is een poortsnelheid van 100 Mbit voldoende. Gaat u meerdere PoE switches en de NVR verbinden met de netwerkswitch, dan raden we aan te kiezen voor een model van 1000 Mbit. Twijfelt u nog? Neem dan contact met ons op, één van onze productexperts helpt u graag verder bij het maken van de juiste keuze.