• Alle producten zijn toegevoegd aan uw winkelmandje.

Dummy camera's / Nep camera's

Dummy camera's lijken op een echte camera, maar filmen niet. Ze werken vaak preventief tegen winkeldieven en inbrekers. U kunt uw camerabewaking eventueel aanvullen met dummy camera's. Afhankelijk van het gekozen model kunt u de camera's binnen en/of buiten plaatsen. Veel dummy camera's zijn voorzien van een rode led, werkend op 2 AA of AAA batterijen. Uiteraard worden dummy camera's geleverd met 2 jaar garantie.

Kleur
DPC-2 - Dummy PTZ camera
Kunststof dummy camera, batterijen optioneel, geschikt voor binnen.
    Bekijk alle informatie
24,50 19,50
(23,60 Incl. btw)
- +

Dummy camera als extra beveiligingscamera

Een nep camera kan een uitstekende aanvulling zijn op uw echte bewakingscamera's. Maar een losse dummy camera schrikt natuurlijk ook af! In ons assortiment vindt u verschillende dummy camera's voor binnen en voor buiten. Uiteraard heeft u de keuze uit verschillende kleuren en materialen.

Een dummy camera plaatsen

Houd u bij het plaatsen van uw dummy beveiligingscamera rekening met een aantal factoren. De camera moet zichtbaar zijn opgesteld, maar niet op een onlogische plaats (bijvoorbeeld in een boom). Een nep camera komt het best tot zijn recht als deze op ongeveer dezelfde plaats als een echte beveiligingscamera zou hangen. Om de zichtbaarheid te vergroten kunt u gebruik maken van camerabewaking stickers.

Dummy camera advies

Kunnen we u ergens mee van dienst zijn? Als u contact met ons opneemt via [email protected] of 03 - 80 80 445 leggen we u graag alles uit over dummy camera's en het gebruik van dummy camera's in de praktijk.

Dummy camera showroom

Wilt u de dummy camera eerst in het echt zien en voelen? Geen probleem! Op afspraak bent u van harte welkom in onze showroom vol beveiligingscamera's. Uiteraard laat één van onze experts ook graag de dummy camera's aan u zien! Heeft u een dummy camera gekozen? Dan kunt u deze direct bij onze afhaalbalie meenemen. Neem contact met ons op om een afspraak te maken.