• Alle producten zijn toegevoegd aan uw winkelmandje.

Randapparatuur camerabeveiliging e.d.

Dummy camera's

Dummy camera's lijken op echte camera's, maar ze geven geen videosignaal af, ze filmen dus niet. Een dummy camera heeft voornamelijk een preventieve werking en schrikt kwaadwillenden af. Het kan interessant zijn om uw bestaande beveiligingscamera's uit te breiden met dummy camera's om zo de schijn te wekken dat u een compleet overzicht heeft. 

Infrarood verlichting

De meeste bewakingscamera's beschikken over infraroodverlichting, toch kan het handig zijn extra verlichting te plaatsen. Beeld komt tot stand door licht, hoe meer licht, hoe meer er zichtbaar is, maar zorg dat het beeld niet overbelicht raakt. Een object vanuit meerdere hoeken verlichten kan interessant zijn. 

Monitoren & omvormers

Om het beeld van een bewakingscamera direct op een monitor te bekijken dient u het signaal om te vormen. We hebben HD-SDI en analoge omvormers voor BNC, VGA, HDMI en S-video. Uiteraard vindt u in deze categorie ook een verzameling grote en kleine monitoren om aan te sluiten op een omvormer, of rechtstreeks op de recorder

POE (Power-over-Ethernet) apparatuur

HD-IP camera's kunnen gevoed worden via het netwerk, de zogenaamde POE oftewel Power-over-Ethernettechnologie zorgt voor een netwerksignaal en voeding rechtstreeks vanuit de switch of module. Uiteraard hebben we ook goedkopere passieve POE modules/splitters. 

Netwerk switches

Naast POE switches hebben we ook een assortiment netwerkswitches (zonder power-over-ethernet). Netwerkswitches kunt u gebruiken om HD-IP bewakingscamera's met een NVR te verbinden, en/of om de recorder aan te sluiten via het netwerk. Heeft u te weinig vrije netwerkpoorten, gebruik dan een switch, we hebben ze met 100 en 1000 Mbit/sec! 

Video balun

Bij standaard analoge camera's is het mogelijk om het signaal van één of meerdere camera's via een video balun te versturen. Het signaal gaat dan via één netwerkkabel naar de video balun aan het andere einde van die kabel. We hebben video baluns met 1, 4 of 8 poorten. Daarnaast kunt u gebruik maken van een actieve balun voor lange afstanden. 

Video quad

Zonder tussenkomst van een recorder 4 of 8 beelden op een scherm laten zien? Gebruik een video quad processor om beelden op een volledig scherm weer te geven, of 2, 4 of 8 beelden van beveiligingscamera's tegelijk op hetzelfde scherm weer te geven. Een video quad heeft dezelfde BNC ingangen als een standaard analoge recorder en kan icm combikabels gebruikt worden. 

VGA splitters

Gebruik een VGA splitter als u het beeld van 1 VGA uitgang (bijvoorbeeld van een recorder) op meerdere monitorenwilt weergeven. Mbv de VGA kabels in onze webshop kunt u schermen tot op 30 meter afstand aansluiten zonder signaalverlies. 

Overige randapparatuur

Alle apparatuur die niet in bovenstaande categorieën thuishoort. Bent u op zoek naar een specifiek onderdeel, neem dan contact met ons op!