• Alle producten zijn toegevoegd aan uw winkelmandje.

UTP kabels op rol voor beveiligingscamera's

Zo nu en dan is het handiger en/of voordeliger kabels op rol te bestellen. Bijvoorbeeld omdat het trekken van kabel zonder stekkers handiger is, of omdat u niet precies weet wat de juiste afstand is. Alle kabels op rol worden geleverd zonder stekkers/connectoren.

Nachtzicht
Kleur
Lengte
100 meter UTP CAT5e netwerkkabel zonder stekkers
Kabel op rol, zonder connectoren, geschikt voor netwerken en videobaluns
    Bekijk alle informatie
100 meter SFTP CAT5e netwerkkabel zonder stekkers
Afgeschermde kabel op rol, zonder connectoren, geschikt voor netwerken en videobaluns
    Bekijk alle informatie
300 meter UTP CAT5e netwerkkabel zonder stekkers
Kabel op rol, zonder connectoren, geschikt voor netwerken en videobaluns
    Bekijk alle informatie
300 meter SFTP CAT5e netwerkkabel zonder stekkers
Afgeschermde kabel op rol, zonder connectoren, geschikt voor netwerken en videobaluns
    Bekijk alle informatie

Rol UTP kabel kopen?

Een rol UTP kabel is uitermate geschikt voor het aansluiten van IP camera's en voor het gebruik in combinatie met video baluns. Rollen UTP kabel zijn leverbaar in lengtes van 100 en 300 meter. UTP kabel op een rol wordt geleverd zonder RJ45 connectoren, hierdoor is de UTP kabel eenvoudiger aan te leggen en is het boren van grote gaten niet noodzakelijk. Na het aanleggen van uw UTP kabel zet u de RJ45 connectoren eenvoudig met een UTP tang op de kabel, daarna kunt u de kabel het beste testen met een UTP tester zodat u er zeker van bent dat de aansluit volgorde aan beide kanten gelijk is.

UTP of SFTP kabel?

UTP kabel is een onafgeschermde netwerkkabel. In deze kabel zitten 8 aders die in paren van 2 gedraaid zijn. De kabel biedt geen bescherming tegen storingsbronnen van buitenaf (bijvoorbeeld lampen, andere kabels of apparatuur). In bijna alle gevallen is een UTP voldoende om uw IP camera aan te sluiten. Ook video baluns kunnen met een UTP kabel worden aangesloten.

Twijfelt u over het aantal storingsbronnen rondom de kabel? Dan kan een SFTP kabel uitkomst bieden. Het idee is gelijk aan de UTP kabel, namelijk 4 gedraaide paren kabels, in totaal 8 aders. Verschil tussen de SFTP en UTP kabel is echter de extra afscherming door middel van een mantel binnenin de kabel. Ook SFTP kabel is geschikt voor zowel IP camera's als videobaluns. Ook de connectoren voor SFTP kabel kunt u met een UTP tang vastzetten. Testen kan daarnaast ook gewoon met een UTP tester.