• Alle producten zijn toegevoegd aan uw winkelmandje.

Camerabewaking sets met extra voordeel

We proberen het kiezen van de juiste camerabewaking set zo eenvoudig mogelijk te maken. Daarom kun je op deze pagina kiezen welk soort camera je wilt. We tonen dan uiteindelijk alleen sets met dat type camera en de bijpassende recorder.

Handig om te weten: Een IP camera wordt altijd op het netwerk aangesloten, maar dat is niet persé draadloos, een bekabelde verbinding is ook gewoon mogelijk.

Kies welk soort camerabewakingset je wilt:

8 MegaPixel IP camera Sets

8 Megapixel IP camera's hebben een resolutie van 3840 x 2160 pixels, we noemen dit ook wel 4K UHD, oftewel 4K ultra HD. Daarnaast beschikken de 4K ultra HD camera's over een digitale scherpstelling waardoor beeld zowel dichtbij als ver weg scherp is.

Plus- en minpunten 8 MegaPixel sets

 Zeer hoge resolutie van 3840 x 2160 pixels (4K UHD)
 Keuze uit verschillende soorten bewakingscamera's.
 De gratis app en software zijn erg uitgebreid, maar wel gebruiksvriendelijk.
 Duurder dan andere systemen met een lagere resolutie.

De 8 MegaPixel IP camera sets bestaan uit één of meerdere camera's en een recorder. Kabels kun je naar wens los bestellen op onze website. Dan heb je exact de lengte die je nodig hebt.

5 MegaPixel IP camera Sets

5 Megapixel IP camera's hebben een resolutie van 2592 x 1944 pixels, daarmee is de resolutie bijna 2.5 keer zo groot als 1080p HD. Ook 5 MegaPixel IP camera's beschikken over een digitale scherpstelling waardoor beeld zowel dichtbij als ver weg scherp is.

Plus- en minpunten 8 MegaPixel sets

 Hoge resolutie van 2592 x 1944 pixels (bijna 2.5 x full HD)
 Keuze uit verschillende soorten en kleuren beveiligingscamera's.
 De gratis app en software zijn erg uitgebreid, maar wel gebruiksvriendelijk.
 De resolutie is al hoog, maar wel lager dan 8 MegaPixel (4K ultra HD).

De 5 MegaPixel IP camera sets bestaan uit één of meerdere camera's en een recorder. Kabels kun je naar wens los bestellen op onze website. Dan heb je exact de lengte die je nodig hebt.

1080p full HD IP camera Sets

De 1080p full HD IP camera's behoren met een resolutie van 1920 x 1080 pixels tot de meest gekozen categorie in de camerabewaking. We hebben een zeer ruim aanbod 1080p IP camera's waarbij je kunt kiezen tussen een vaste lens, een instelbare lens of een elektronisch instelbare lens.

Plus- en minpunten 1080p HD IP camera sets

 Vaak gekozen resolutie van 1920 x 1080 pixels
 Zeer ruime keuze uit verschillende soorten IP camera's.
 De gratis app en software zijn erg uitgebreid, maar wel gebruiksvriendelijk.
 Qua resolutie 4 x kleiner dan 4K ultra HD en 2.5 x kleiner dan 5 MegaPixel.

De 1080p full HD IP camera sets bestaan uit één of meerdere camera's en een recorder. Kabels kun je naar wens los bestellen op onze website. Dan heb je exact de lengte die je nodig hebt.

1080p full HD (4-in-1 camera) sets

Ook de camera sets met 4-in-1 camera's hebben we met een 1080p resolutie van 1920 x 1080 pixels. Groot verschil tussen de 4-in-1 sets en de IP camera sets is de manier van aansluiten. De camera's van deze sets worden rechtstreeks op de recorder aangesloten en maken geen gebruik van het netwerk. De recorder kun je natuurlijk wel op het netwerk aansluiten.

Plus- en minpunten 1080p HD 4-in-1 sets

 Eenvoudig aan te sluiten zonder IP/netwerk instellingen voor de camera's
 De 5-in-1 recorder is geschikt voor Analoge, HD-CVI, HD-TVI, AHD en IP camera's
 De gratis app en software zijn erg uitgebreid, maar wel gebruiksvriendelijk.
 De 5-in-1 recorders beschikken niet over H.265 compressie en zijn daarom minder handig voor moderne IP camera's.

De 1080p full HD sets bestaan uit één of meerdere camera's, een recorder, 20 meter kabel per camera en voeding voor alle camera's. De netwerkkabel voor aansluiting op je router kun je naar wens meebestellen.

Sets met 720p HD 4-in-1 camera's

De laagste resolutie in ons assortiment is 720p HD. Voor sommige situaties is het beeld van 1280 x 720 pixels meer dan voldoende. De 720p HD 4-in-1 camera's worden, net als de vergelijkbare 1080p HD 4-in-1 sets rechtstreeks aangesloten op de recorder, zonder gebruik te maken van het netwerk. Natuurlijk kun je de recorder wel aansluiten op het netwerk.

Plus- en minpunten 720p HD 4-in-1 sets

 Eenvoudig aan te sluiten zonder IP/netwerk instellingen voor de camera's
 De 5-in-1 recorder is geschikt voor Analoge, HD-CVI, HD-TVI, AHD en IP camera's
 De gratis app en software zijn erg uitgebreid, maar wel gebruiksvriendelijk.
 720p HD is de laagste resolutie in ons assortiment.

De 720p full HD sets bestaan uit één of meerdere camera's, een recorder, 20 meter kabel per camera en voeding voor alle camera's. De netwerkkabel voor aansluiting op je router kun je naar wens meebestellen.

Beveiligingscamera set

Een beveiligingscameraset is in alle gevallen voordeliger dan losse producten. We geven je namelijk een korting op basis van het aantal camera's. Bij een set met 4 bewakingscamera's kan die korting oplopen tot € 110,- excl. BTW. Bij 8 camera's kan dat zelfs oplopen tot € 260,- excl. BTW. Heb je vragen over de prijs, of de mogelijkheden van een beveiligingscamera set? Neem dan even contact met ons op, we helpen je graag verder.

Bewakingscamera set advies?

Heb je advies nodig bij het kiezen van de juiste camerabewaking set? Op onze website staat natuurlijk al heel veel informatie, maar misschien vind je het fijner om één van onze experts te spreken over de mogelijkheden, voordelen en nadelen van een bepaalde cameraset. In dat geval helpen we je natuurlijk graag als je contact met ons opneemt. Je kunt ons bellen, e-mailen, maar langskomen in onze showroom mag natuurlijk ook!