• Alle producten zijn toegevoegd aan uw winkelmandje.

Camerabewaking sets met extra voordeel

Standaard camerabewaking set

Een standaard set heeft analoge bewakingscamera's. Het is vaak de meest betaalbare oplossing en beschikt over relatief goed beeld. Afhankelijk van de gekozen beveiligingscamera kan deze binnen of buiten geplaatst worden. 

HD-CVI sets

720p HD beeld via standaard bekabeling? Kies voor onze HD-CVI pakketten en upgrade uw verouderde analoge camera's en recorder met deze 720p HD modellen en gebruik de bestaande bekabeling. 

HD-SDI sets

Het gemak van analoog (standaard) gecombineerd met de kwaliteit van 1080p full HD. Een HD-SDI set is compleet, dus inclusief beveiligingscamera, kabels, recorder en voeding. Het is plug-and-play en dus direct klaar voor gebruik. 

HD IP voordeel pakketten

Een HD IP camera beveiliging systeem combineerd de nieuwste digitale technieken (via netwerk) met de beste beeldkwaliteit. Helaas niet plug-and-play, maar wel met relatief weinig technische kennis aan te sluiten. Aansluiten van de beveiligingscamera's kan via het bestaande, of een apart UTP netwerk. 

Beveiligingscamera set

Uw compelte beveiligingscamera set koopt u vertrouwd en eenvoudig online bij CCTVwinkel.be. Al onze beveiligingscamera sets worden gratis bij u aan de deur geleverd in Nederland, België en Duitsland. Uiteraard ontvangt u 2 jaar gratis carry-in garantie op de camerabewaking set die u bij ons aanschaft!

Bewakingscamera set advies?

Advies nodig bij het maken van de juiste keuze? Op onze website vindt u veel informatie over bewakingscamera's en complete bewakingscamera sets. Het kan natuurlijk voorkomen dat u uw situatie liever uitlegt en de mening van één van onze experts wilt horen. Dat is geen probleem. U kunt vrijblijvend contact met ons opnemen voor het doorspreken van uw keuze voor een beveiligingscamera set.