Vanaf heden 30 dagen bedenktijd ipv 14 dagen

  • Geplaatst op
  • Door CCTVwinkel.be

Bij CCTVwinkel.nl werken we dagelijks aan het verbeteren van onze dienstverlening, onze webshop en ons productaanbod.

Enkele tientallen aanpassingen per dag

Wist u dat we dagelijks enkele tientallen aanpassingen doen in onze webwinkel. De tekst een tiende millimeter groter, of juist kleiner, een iets andere kleur, of een geheel nieuwe pagina. Bijna altijd gaat het om ontzettend kleine, bijna niet merkbare, aanpassingen. Naast de online aanpassingen voeren we ook continue verbeteringen door in het productaanbod voor camera beveiliging en de klantenservice. Zo zorgen we er elke dag voor dat we de dag erna weer iets beter zijn dan vandaag. 

Vanaf nu 30 dagen bedenktijd

Om ons ook op klantenservice niveau verder te onderscheiden van onze collega-webshops bieden we vanaf 14 juli 2015 een 30 dagen niet goed geld terug garantie. Bevalt het product niet, voldoet het niet aan de verwachtingen, of heeft u het simpelweg niet meer nodig? Geen probleem! Als u binnen 30 dagen meld dat u het product wilt retouneren storten we het aankoopbedrag zonder problemen retour op uw rekeningnummer. Meer informatie staat op de pagina bedenktijd.

Standaard 2 jaar garantie

We hopen natuurlijk dat u eindeloos en zorgeloos van uw aankoop kunt genieten. Het is echter onverhoopt toch mogelijk dat een defect optreedt. Gaat uw product binnen 24 maanden na aanschaf toch kapot, dan repareren we het kosteloos als u het naar ons opstuurt of langsbrengt. Meer informatie vindt u op de pagina over garantie.