Uitbreiding assortiment recorders

We zijn continue bezig met de verbetering en uitbreiding van ons assortiment. Om het assortiment recorders nog completer te maken hebben we recent 3 nieuwe recorders toegevoegd:

CW-DVR04-mini - Standaard DVR met 4 kanalen

De CW-DVR04-960H is een zeer complete recorder voor een hele goede prijs, maar sommige klanten hebben geen afstandsbediening of HDMI poort nodig. Gewoon een eenvoudige, kleine recorder, met de beste techniek voor opnemen, maar zonder al die extra's. De nieuwe CW-DVR04-mini voorziet in die behoefte! Hij neemt in dezelfde resolutie en met dezelfde kwaliteit op als zijn grotere broertje, maar is dankzij het ontbreken van enkele extra'szoals een afstandsbediening en zijn lagere gewicht toch € 20,- excl. BTW goedkoper. Meer informatie over deze camerabewaking recorder vindt u hier. 

CHD-NVR04 - 4 kanaals recorder (NVR) voor Onvif IP camera's

We hadden al de 8 en 16 kanaals HD recorders, maar een 4 kanaals ontbrak. Een voordelige recorder met dezelfde opname eigenschappen als de CHD-NVR08 en CHD-NVR16. Full HD, geschikt voor Onvif IP beveiligingscamera's en, zoals altijd, lekker voordelig. De CHD-NVR04 vindt u hier voor slechts € 269,- excl. BTW wordt dit product bij u thuis gebracht door PostNL. 

Binnenkort zullen we ook het assortiment HD IP voordeelpakketten wijzigen en uitbreiden. 

CS-DVR08 - 8 kanaals HD-SDI recorder

Nadat we zowel bij de standaard analoge recorders, als de HD IP recorders een 4 en 8 kanaals model hebben kunnen we met de HD-SDI recorders niet achterblijven. Sinds deze week bieden we daarom ook een 8 kanaals full HD DVR aan. De CS-DVR08 is geschikt voor 8 HD-SDI beveiligingscamera's en is voorzien van de nieuwste software. 

Nieuwe uitbreidingen

De komende tijd gaan we uiteraard door met het aanvullen van ons assortiment. Heeft u wensen of suggesties, neem dan contact met ons op via telefoonnummer 03 - 80 80 445 of per e-mail op [email protected]