Nieuwe wildlifecamera voor "Waar is onze Angel"

  • Geplaatst op
  • Door CCTVwinkel.be

Al bijna twee jaar zetten vrijwilligers van de Facebookgroep "Waar is onze Angel" zich dagelijks in om de vermissing en verdwijning van honden onder de aandacht te brengen van een grote groep mensen. Met ruim 24.000 aangesloten leden is een vermissing binnen enkele uren bij ontzettend veel mensen bekend, samen kijken zij uit naar alle vermiste honden. Het nut van de groep is inmiddels wel bewezen, enkele honderden vermiste honden zijn alweer terug bij hun baas.

De mensen achter onze "Waar is onze Angel" (website) zetten zich niet alleen via Facebook in om vermiste honden terug te vinden. Met enige regelmaat helpen zij zelf mee zoeken en voorzien baasjes van vermiste honden van tips en materiaal om hun geliefde viervoeter terug te krijgen. 

Behoefte aan meer materiaal

Er is, mede door de langdurig vermiste honden, behoefte aan meer vangkooien en bewakingscamera's voor voerplekken en vangkooien. Met de vangkooien worden de honden uiteindelijk gevangen, de camera's dienen als hulpmiddel om te controleren of het écht de hond in kwestie is die de voerplekken bezoekt. 

We zijn zelf hondenliefhebbers en weten als geen ander wat het is om op zoek te moeten zijn naar je eigen hond. Daarom hebben we direct na het lezen van de oproep van "Waar is onze Angel" gereageerd en een Acorn 5310a wildlife camera ter beschikking gesteld. Daarnaast gaan we in de toekomst bekijken of we nog meer voor "Waar is onze Angel" kunnen doen. 

Namens CCTVwinkel.be heel veel succes met de nieuwe camera en het opsporen en terugbrengen van vermiste honden!