Nieuwe voordeelpakketten op de website

  • Geplaatst op
  • Door CCTVwinkel.be

Afgelopen weken is hard gewerkt aan het uitbreiden en vernieuwen van de categorie voor complete camerabewaking set. Het resultaat mag er zijn, vinden we zelf. We zijn van 5 verschillende mogelijkheden naar 42 verschillende mogelijkheden gegaan. Daarnaast is het nu nog eenvoudiger om direct een andere recorder, of een langere kabel bij te bestellen.

Nieuwe pakketten

Nieuw zijn de pakketten inclusief 1 en 6 camera's. De oude vertrouwde pakketten met 1, 4, 8 en 16 camera's staan uiteraard ook weer op de website. Naast het aantal camera's hebben we nu per categorie 7 standaard pakketten, met elk een ander type camera, we hopen dat dit het vergelijken een stuk eenvoudiger maakt. 

Direct meebestellen

Het is vanaf nu ook mogelijk direct langere kabels te selecteren op de productpagina. Daar waar u eerst nog per e-mail of telefoon contact met ons moest opnemen, is het vanaf nu mogelijk dit direct online zonder vertraging te doen. 

Specifieke wensen

Het kan natuurlijk altijd zijn dat u specifieke wensen heeft. Meer camera's, minder camera's, andere kabels, andere camera's etc. We adviseren graag gratis en vrijblijvend als u contact met ons opneemt via [email protected] of per telefoon op nummer 03 - 80 80 445.