Nieuw: HD-SDI beveiligingscamera's en recorders

Recent hebben we ons assortiment weer flink uitgebreid. We hebben niet alleen drie nieuwe standaard analoge beveiligingscamera's en een nieuwe 4 kanaals DVR in ons assortiment opgenomen, ook hebben we een compleet nieuwe productgroep toegevoegd: HD-SDI.

Wat is HD-SDI

HD-SDI biedt het gemak van standaard analoge systemen (het wordt namelijk volledig via coax aangesloten), en uitstekende beeldkwaliteit dankzij de 1080p full HD camera's. HD-SDI beveiligingscamera's dienen te worden aangesloten met speciale combikabels, geschikt voor HD-SDI. 

HD-SDI DVR / recorder

Een HD-SDI recorder werkt in feite hetzelfde als een standaard analoge DVR; het neemt videobeelden van de aangesloten camera's op. HD-SDI recorders ontvangen een digitaal signaal via de combikabel en zijn dus niet uitwisselbaar met standaard analoge recorders of camera's. De techniek van beide systemen is totaal verschillend. 

HD-SDI recorders vindt u op deze pagina. 

HD-SDI beveiligingscamera

Het unieke aan onze HD-SDI beveiligingscamera's is de dubbele video uitgang. De camera beschikt over een BNC aansluiting voor het aansluiten op de HD-SDI recorder, maar ook over een BNC aansluiting voor het aansluiten op een standaard analoge DVR, of bijvoorbeeld voor het aansluiten van een monitor bij de ingang. 

HD-SDI voordeelpakketten

Natuurlijk hebben we ook hier weer complete pakketten met een leuke korting. Op de pagina "HD-SDI sets" vindt u alle complete voordeelpakketten voorzien van HD-SDI beveiligingscamera's, een recorder en kabels. Plug&play, klaar voor gebruik.