Binnenkort beschikbaar: 1080p HD-CVI

  • Geplaatst op
  • Door CCTVwinkel.be

Na het succes van onze 720p HD-CVI modellen en de wereldwijde afnemende vraag naar HD-SDI camera's is het nu tijd voor de 1080p HD-CVI bewakingscamera's.

Het gemakt van HD-CVI gecombineerd met de beeldkwaliteit van HD-SDI. In de serie 1080p HD-CVI camerabewaking zullen we op zeer korte termijn een assortiment bewakingscamera's en recorders voeren geschikt voor het aansluiten van 1080p HD-CVI, 720p HD-CVI en analoge bewakingscamera's. De nieuwe serie HD-CVI recorders zijn daarmee de meest veelzijdige in ons assortiment en zeer geschikt voor uitbreiding en/of vervanging van uw huidige camerabewaking.

Camera beveiliging door middel van HD-CVI heeft veel voordelen, enkele daarvan vindt u op de pagina's "wat is 720p HD-CVI" en "Voordelen van HD-CVI camera's". De tekst op deze pagina's wordt, na het uitbreiden van het assortiment, aangepast voor zowel 720p als 1080p HD-CVI.

Heeft u vragen over HD camerabewaking, HD-CVI beveiligingscamera's, of andere producten (bijvoorbeeld IP camera's) in ons assortiment? Neem dan contact met ons op, we helpen u graag verder.