Assortiment dummy camera's uitgebreid!

Om ons aanbod nog beter aan te kunnen laten sluiten op uw wensen hebben we het assortiment dummy camera's uitgebreid. Alle zeven modellen zijn natuurlijk uit voorraad leverbaar en worden gratis bij u thuisbezorgd binnen Nederland.

Dummy camera DBC-4

De relatische dummy beveiligingscamera DBC-4 is geschikt voor binnen en buiten. De dummy camera beschikt over een realistische zoomlens met automatische iris functie en een wifi antenne. Uiteraard is ophangen en richten van deze nep camera geen enkel probleem. 

Dummy camera DBC-5

Naast zijn kunststof broertjes is er nu ook de aluminium dummy camera. Geschikt voor zowel binnen als buiten en geplaatst op een klein maar stevig beugeltje is deze dummy camera uitermate geschikt voor het afschrikken van kwaadwillenden. De DBC-5 heeft geen knipperende LED, maar we raden aan deze bij de andere modellen ook niet te gebruiken. 

Dummy camera met batterijen

Enkele van onze dummy camera's beschikken over een knipperende of continue brandende rode LED. Hoewel hier nog steeds veel naar gevraagd wordt raden we eigenlijk aan deze niet te gebruiken. Echte bewakingscamera's hebben namelijk nooit een knipperend rood lampje. Alleen in films zien we dat lampje terug. Gebruiken is natuurlijk geen probleem, maar veel mensen zullen de dummy direct als "nep" of "fake" herkennen.