Op zoek naar een Elro bewakingscamera?

Fabrikanten, ook Elro, laten u graag geloven dat het slecht is als u producten van een andere fabrikant combineert met hun eigen producten. Slim, want zo zit u waarschijnlijk vast aan, in dit geval, Elro, omdat u daar al één of meerdere producten van heeft, terwijl dat helemaal niet hoeft. Ze willen u graag als klant behouden omdat u zich daar verplicht toe voelt. In feite is het dus alleen slecht voor de omzet van een fabrikant als u producten van een ander merk gebruikt.

Producten zijn compitabel met elkaar

Bewakingscamera's en recorders van heel veel fabrikanten, dus ook van CCTVwinkel.be, zijn vaak compatibel met elkaar. Maar hoe weet u zeker dat het past? Eigenlijk zijn er niet zoveel verschillende soorten camera's/recorders op de markt. Er zijn analoge bewakingscamera's, HD-SDI camera's en IP beveiligingscamera's. In die laatste zijn 2 categorieën, simpelweg die voor huis, tuin en keuken gebruik, en professionele bewakingscamera's zoals wij die hebben. Analoge en HD-SDI camera's hebben een BNC of RCA aansluiting en een 12 volt voeding aansluiting. Alle camera's met een BNC aansluiting kunt u aansluiten op de analoge recorders van CCTVwinkel. Daarnaast kunt u al onze analoge bewakingscamera's met een BNC aansluiting aansluiten op uw recorder indien die beschikt over een BNC aansluiting, ongeacht het merk of type. 

We kijken het graag voor u na!

Wilt u weten of bepaalde producten echt met elkaar kunnen samenwerken? Dan kijken we dat graag voor u na. U kunt uiteraard bellen, maar ook uw typenummers/foto's doorsturen naar ons e-mailadres is geen enkel probleem. 

Koop bij CCTVwinkel en bespaar!

We zijn gewoon eerlijk, producten van een ander zijn vaak prima te combineren met die van ons. Het is echter wel zo dat CCTVwinkel meestal als best betaalbare uit de vergelijking komt. Bent u op zoek naar een Elro camera? Dan kan het zijn dat een vergelijkbaar product aanzienlijk scherper geprijsd is in onze webwinkel.