Camerabewaking bij een woning

Om het gevoel van veiligheid te vergroten, kunt u camerabewaking in of rondom uw huis gebruiken. Met deze camera's is het mogelijk om beelden live te bekijken via een televisie of monitor.

Simpele toepassingen zijn bijvoorbeeld het plaatsen van een bewakingscamera bij uw portiek, zodat u kunt zien wie er aanbelt. Wilt u de camerabeelden opslaan, dan kan dat met een recorder. U kunt de beelden zodoende later nog eens bekijken, mocht er iets voorgevallen zijn. De beelden zijn ook direct eventueel bewijsmateriaal voor de politie. Let er wel op dat u niet zomaar beelden mag opnemen op de openbare weg.

Type beveiligingscamera's

Beveiligingscamera's zijn er werkelijk in alle soorten en maten met heel veel verschillende specificaties. Maar met welke beveiligingscamera kunt u uw woning zo optimaal mogelijk beschermen? Welke camera heeft u in dat geval dan nodig? Het aanbod is grandioos. Op onze website vindt u veel informatie over verschillende camerasystemen en hun toepassingen. Gebruik bijvoorbeeld onze "keuzehulp camerabewaking". Heeft u nog vragen, of wilt u uw situatie met ons bespreken, neem dan gerust contact met ons op.

 

Welke camera hebt u nodig?

Omdat iedere situatie weer anders is en ook het doel van de gebruiker, is het lastig om hierop een eenduidig antwoord te geven. Om uw woning van buitenaf te bewaken, heeft u in elk geval camera's geschikt voor buiten, met infrarood nachtzicht en een recorder nodig. De recorder heeft u nodig om de beelden op te kunnen nemen.

 

Overal ter wereld volledig toezicht

Alle recorders en onze IP camera's kunt u aansluiten op het netwerk. Via het netwerk kunt u dan eenvoudig meekijken op een andere locatie, bijvoorbeeld via uw telefoon of tablet.