Camera installatie snel en vakkundig

  • Geplaatst op
  • Door CCTVwinkel.be

Het is uiteraard mogelijk om zelf uw camerabewaking te installeren, maar ook camera installatie door de monteurs van CCTVwinkel.nl is mogelijk.

Er zijn verschillende typen camerabewaking systemen. Ieder systemen heeft zijn voor- en nadelen bij het installeren. CCTVwinkel.nl beschikt over ruime ervaring als het gaat om camera installatie. We installeren camerabewaking in woonhuizen/bijgebouwen, maar ook in windows, bedrijfspanden en restaurants.

Camera installatie voor een scherpe prijs

De prijs van installatie van camerabewaking is afhankelijk van de wensen, het aantal camera's, de hoeveelheid kabel en het pand waarin we moeten installeren. Doorgaans vind installatie van 1 tot 8 bewakingscamera's binnen 1 werkdag plaats.

Camera installatie voor een vaste prijs

Doorgaans kiezen klanten voor zekerheid, dat wil zeggen dat ze kiezen voor een vaste vooraf afgesproken prijs op basis van een inschatting van het aantal uren dat we nodig denken te zijn. Duurt de installatie langer, dan zijn de extra kosten voor CCTVwinkel.nl. Zijn we eerder klaar, dan had u wellicht iets kunnen besparen door per uur af te rekenen. 

Het is bij CCTVwinkel.nl mogelijk om de installatie op basis van gewerkte uren + voorrijdkosten af te rekenen, maar ook op basis van een vaste, vooraf afgesproken projectprijs is mogelijk.

Gratis hulp op afstand

Heeft u na de camera installatie nog vragen? Begrijpt u, ondanks onze uitleg op locatie, iets niet helemaal? Geen enkel probleem. Hulp op afstand is altijd gratis en inbegrepen bij installatie van camerabewaking.

Gratis vervanging op locatie

Gaat een product, bijvoorbeeld een bewakingscamera, kapot? Dan komen we het binnen 3 maanden gratis op locatie vervangen. Gaat er buiten deze perioge iets kapot, dan valt dit uiteraard onder de standaard 2 jaar garantie zodra u het product naar ons terug stuurt. 

Offerte camera installatie

Neem contact met ons op voor een offerte op maat, vaak kunnen we u vrijwel direct een passende aanbieding doen. U kunt ons telefonisch bereiken op 050 - 30 70 070 of per e-mail op [email protected]