Beveiligingscamera's met echte garantie!

Een beveiligingscamera, of een heel camerabewaking systeem kan een flinke investering zijn. Het is daarom van belang dat u vooraf enige zekerheid hebt over de garantie van de aangeschafte producten.

Garantie in Nederland

We kennen in Nederland twee soorten garantiebepalingen, namelijk die voor consumenten en voor bedrijven. In Nederland zijn de garantievoorwaarden voor consumenten aanzienlijk voordeliger dan die voor bedrijven. 

Consumenten hebben volgens de Nederlandse wet recht op twee jaar garantie. Gaat het product in de eerste 6 maanden defect, dan dient de leverancier aan te tonen dat de klant "schuldig" is aan het defect. Kan hij dat niet, dan heeft de consument garantie en dient het product hersteld of vervangen te worden. Gaat het product na 6 maanden kapot, dan moet de klant aantonen dat het niet zijn/haar schuld is en het defect al bij levering aanwezig was. Bron:Rijksoverheid.nl 

Zoals gezegd zijn voor bedrijven de regels minder soepel. Bedrijven hebben vaak 1 jaar garantie en moeten zelf aantonen dat zij niet schuldig zijn aan het defect. 

Garantie bij CCTVwinkel.be

Wij zijn van mening dat iedereen die een goed product verkoopt zonder enige twijfel volledige garantie moet geven zonder bepaalde kopers (bedrijven) uit te sluiten. Daarom geven wij 2 (twee) jaar volledige garantie op al onze artikelen, ongeacht of deze verkocht zijn aan een consument (B2C) of een bedrijf (B2B). Is uw beveiligingscamera, recorder, of ander product defect, neem dan contact met ons op zodat we dit zsm kunnen herstellen.