Beveiligingscamera kopen in Groningen

  • Geplaatst op
  • Door CCTVwinkel.be

Op zoek naar een beveiligingscamera in de regio Groningen? Dan hoeft u niet verder te zoeken. Wij leveren en/of installeren beveiligingscamera's door het gehele land, dus ook in Groningen en omgeving.

U vindt onze showroom in Tynaarlo, nabij Groningen. Daarnaast leveren we uw bestelling gratis bij u thuis, ongeacht het orderbedrag. Naast diverse soorten beveiligingscamera's leveren we ook recorders, allerlei soorten kabels, randapparatuur en accessoires. Heeft u nog helemaal geen camera beveiliging? Kijk dan eens naar onze complete camerabewaking sets.
 

Analoge bewakingscamera's

Onder standaard beveiligingscamera's verstaan we de z.g. analoge camera's. Deze camera's behoren tot het soort dat het langst bestaat. Een analoge bewakingscamera is weer onder te verdelen in dome camera's, bullet camera's en box camera's. Door middel van een BNC aansluiting kunt u de camera op een DVR aansluiten. Analoge bewakingscamera's hebben een relatief lage resolutie en geven van alle soorten camera's het minst duidelijke beeld.

 

720p HD en 1080p HD - HD-CVI bewakingscamera's

Met behulp van een coaxkabel kunt u 720p of 1080p HD beeld versturen vanaf HD-CVI camera's. Deze camera's zijn betaalbaar voor iedereen. Deze camera beveiliging systemen moet u aansluiten op een HD-CVI recorder. Het grote voordeel vam HD-CVI bewakingscamera's is, is dat u bijna altijd gebruik kan maken van reeds bestaande bekabeling.


IP camera's

Wilt u de beste beeldkwaliteit en de modernste techniek, samen met het aansluit gemak van netwerk apparatuur? Dan zijn IP camera's voor u de juiste keuze. CCTVwinkel heeft een ruim assortiment professionele en zeer scherp geprijsde full HD IP camera's. Op onze website vindt u voorbeeldvideo's van deze camera's. Wilt u de IP camera's in het echt zien, kom dan langs in onze showroom nabij Groningen.

 

Beveiligingscamera installeren in regio Groningen

Heeft u een keuze kunnen maken, maar kijkt u op tegen de installatie? CCTVwinkel.nl kan alle door ons geleverde camerabewaking voordelig en professioneel voor u installeren. Voor een offerte op maat kunt u het beste contact met ons opnemen.