Bedrijfspand beveiligen met camera's

Bedrijfspanden zijn nogal eens een gewild object voor daders van vernieling, inbraak en diefstal. Bent u zelf overvallen of zijn er zaken ontvreemd in het verleden?

Uw gevoel van veiligheid vergroot u door camera's op bepaalde posities op te hangen. Niet alleen gaat hier een preventieve werking van uit, mocht er iets voorvallen, dan kunnen deze beelden voor de politie als bewijs dienen. U kunt uw bedrijfspand beveiligen met allerlei soorten bewakingscamera's. Is uw bedrijfspand voorzien van een alarm systeem? Dan kunt u, in het geval van een melding, snel en eenvoudig op afstand zien of de melding vals is, of serieus genomen moet worden.
 

IP camera

Alle IP camera's in ons assortiment beschikken over een 1080p HD sensor. Deze IP camera's geven dus zowel overdag als 's nachts een scherper en dus duidelijker beeld dan bijvoorbeeld analoge camera's. Groot bijkomend voordeel van onze IP camera's is de manier van aansluiten. Daar waar bij alle overige systemen (analoog, HD-CVI en HD-SDI) een recorder nodig is voor het meekijken via internet, kan dat met een IP camera rechtstreeks. Als u dus slechts één IP camera buiten of binnen wilt plaatsen en geen beelden wilt opnemen is dat geen enkel probleem. Live meekijken via uw telefoon is dan uiteraard gewoon mogelijk.

 

Standaard beveiligingscamera's

Uiteraard kunt u ook ervoor kiezen om een standaard beveiligingscamera aan te schaffen. Standaard analoge camera's zijn goedkoop in aanschaf, maar geven een minder duidelijk beeld dan de HD systemen (HD-CVI, HD-SDI en HD IP). Standaard analoge bewakingscamera's zijn overigens uitermate geschikt voor observatie. U kunt op een relatief goedkope manier een aantal camera's ophangen en bijvoorbeeld op afstand uw hele bedrijf in één oogopslag bekijken. Handig als het alarm gaat terwijl u net uit eten bent.

Wist u overigens dat korting op de verzekering soms mogelijk is als u bewakingscamera's plaatst? Vraag uw verzekeringsmaatschappij of tussenpersoon om meer informatie.