• Alle producten zijn toegevoegd aan uw winkelmandje.

Bewakingscamera

Bij camerabeveiliging spelen de bewakingscamera's een grote rol. Het kiezen van de juiste bewakingscamera is daarom erg belangrijk. Bij ons kunt u kiezen uit analoge bewakingscamera's, HD-CVI camera's en HD IP camera's. Onder de categorieën vindt u meer informatie. Standaard analoge bewakingscamera's

Een analoge bewakingscamera is de meest betaalbare oplossing. We verkopen onder andere dome- en bulletcamera's, maar ook andere modellen. Bij analoge camera's heeft u de keuze uit bewakingscamera's met een zoomlens of vaste lens, infrarood of juist niet. Klik op de categorie hierboven om alle producten te bekijken. 

HD-CVI bewakingscamera

Dankzij de nieuwste techniek is het mogelijk om 720p HD beeld van bewakingscamera's te ontvangen op een HD-CVI recorder. HD-CVI bewakingscamera's kunt u eenvoudig aansluiten met standaard bekabeling of een video balun. Uiteraard kunt u eventueel aanwezige bekabeling gebruiken. Met een HD-CVI beveiligingscamera bent u tevens in staat het beeld via enkele honderden meters kabel te versturen. 

HD-SDI beveiligingscamera's

HD-SDI is een techniek die het gemak van analoog combineert met uitstekende HD beeldkwaliteit. Een HD-SDI bewakingscamera sluit u eenvoudig aan via een coaxkabel (mits geschikt voor HD-SDI) waardoor het complete camerasysteem stand-alone (zonder tussenkomst van andere apparatuur) kan werken. 

HD IP camera's

De meest recente digitale techniek gecombineerd met de beste beeldkwaliteit? Dat is wat een 1080p HD IP camera u kan bieden. IP bewakingscamera's sluit u eenvoudig op het netwerk aan. Dankzij de Onvif standaard kunt u een camera los gebruiken, of verbinden met bijvoorbeeld een recorder voor het opnemen van bewakingsbeelden. Uiteraard vindt u in ons assortiment diverse dome en bullet camera's.

Afhankelijk van uw browserinstellingen kunnen onderstaande video's automatisch in een lage kwaliteit afgespeeld worden. Voor het beste beeld kiest u middels het tandwieltje voor "1080p HD".Complete bewakingscamera set kopen?

Naast losse bewakingscamera's bieden we ook complete camerabewaking sets aan. Deze pakketten zijn voorzien van een bewakingscamera, kabels, voeding en een recorder voor het 24x7 opnemen van bewakingsbeelden. Op een complete set ontvangt u tot wel 30% korting op bewakingscamera's en levering naar België, Duitsland en binnen Nederland is gratis!. Koop nu uw beveiligingscamera set online! 

Betrouwbare bewakingscamera

De betrouwbaarheid van bewakingscamera's en recorders is erg belangrijk. Het meest betrouwbaar is een stand-alone systeem, oftewel een systeem dat volledig zelfstandig kan opereren. Standaard analoge en HD-SDI bewakingscamera's worden d.m.v. een coaxkabel rechtstreeks aangesloten op de recorder. Bij dergelijke systemen is er dus geen tussenkomst van andere apparatuur zoals netwerkswitches en routers die bij HD IP bewakingscamera's wel noodzakelijk zijn. Zodra de beveiligingscamera's en de recorder voorzien zijn van stroom begint het systeem met opnemen. 

Zie ook onze specifieke productpagina's voor Beveiligingscamera'sIP camera en PTZ camera 
Geen categorieën gevonden...