• Alle producten zijn toegevoegd aan uw winkelmandje.

Standaard analoge beveiligingscamera's

Standaard bewakingscamera's, oftewel analoge camera's zijn de meest verkochte beveiligingscamera's van dit moment. In deze categorie vindt u dome camera's, bullet camera's en box camera's. Standaard bewakingscamera's hebben een BNC aansluiting en kunt u aansluiten op een DVR om 24x7 beelden op te nemen. Gaat uw interesse uit naar een compleet systeem? Bekijk dan op de pagina "voordeelpakketten met standaard beveiligingscamera's" alle voordeelpakketten.

Geen producten gevonden...

Analoge beveiligingscamera

Standaard camera's, ook wel analoge beveiligingscamera's worden tot op de dag van vandaag nog het meest gebruikt. Deze beveiligingscamera's met BNC aansluiting zijn universeel. Is uw huidige analoge camera defect? Dan kunt u deze eenvoudig vervangen door één van bovenstaande modellen. Zorg wel dat u over de juiste voedingsspanning (12 volt) en aansluiting (BNC) beschikt.

Bewakingscamera online kopen

Bij CCTVwinkel.be koopt u uw analoge bewakingscamera eenvoudig en veilig online. Twijfelt u, heeft u vragen of kunnen we ergens anders mee helpen? Neem dan contact op met onze experts via [email protected] of op telefoonnummer 03 - 80 80 445. We helpen u graag verder bij het kiezen van de juiste analoge bewakingscamera.

Camerabeelden opnemen van analoge camera's

Wilt u de beelden van uw analoge bewakingscamera's opnemen zodat u deze later kunt terugkijken? Dan heeft u een recorder, oftewel DVR (Digitale Video Recorder) nodig. Een recorder beschikt over een hardeschijf voor het opnemen van bewakingsbeelden. Afhankelijk van de grootte van de harde schijf en het aantal aangesloten beveiligingscamera's kunt u beelden tot enkele weken opnemen en terugkijken.

Beveiligingscamera aansluiten

Een analoge beveiligingscamera wordt vaak aangesloten door middel van een combikabel. Een combikabel is één kabel, voorzien van 2 connectoren aan beide zijden. De combikabel zorgt voor stroom naar de analoge beveiligingscamera en voor het videosignaal terug naar de recorder. Combikabels vindt u in onze webshop in de categorie "Kabels".

Aansluiten met behulp van een video balun is bij analoge bewakingscamera's ook mogelijk. Een videobalun klikt u eenvoudig op een UTP netwerkkabel waarmee u deze in feite voorziet van een BNC connector en 12 volt 5.5x2.1mm voedingsstekker. Video baluns vindt u op deze pagina.