• Alle producten zijn toegevoegd aan uw winkelmandje.

4-in-1 720p HD-CVI, HD-TVI, AHD, Analoge bewakingscamera's

Bijna dezelfde techniek wordt door verschillende merken onder een andere naam op de markt gebracht. Hikvision gebruikt HD-TVI, Dahua gebruikt HD-CVI en verschillende andere merken kiezen voor AHD (analoog HD).

Neview heeft als antwoord op al deze productseries een 4-in-1 camera ontwikkeld. De camera's zijn geschikt voor zowel AHD, HD-CVI als HD-TVI, maar kunnen ook gebruikt worden voor analoge camerasystemen. De 4-in-1 beveiligingscamera's in deze categorie hebben een maximale resolutie van 720p HD (1280 x 720 pixels). We hebben ook een 1080p HD 4-in-1 serie, die vind je hier.

Maximale resolutie
Nachtzicht
Lens / kijkhoek
Kleur
Neview CC-DC1-W - 4-in-1 720p HD camera met BNC - Wit
4-in-1: HD-CVI, HD-TVI, AHD en Analoog signaal
3.6 mm vaste lens, kijkhoek 90 graden
Tot 20 meter nachtzicht, voor binnen en buiten
    Bekijk alle informatie
Neview CC-DC1-G - 4-in-1 720p HD camera met BNC - Grijs
4-in-1: HD-CVI, HD-TVI, AHD en Analoog signaal
3.6 mm vaste lens, kijkhoek 90 graden
Tot 20 meter nachtzicht, voor binnen en buiten
    Bekijk alle informatie
Neview CC-BC2 - 4-in-1 720p HD camera met BNC aansluiting
4-in-1: HD-CVI, HD-TVI, AHD en Analoog signaal
3.6 mm vaste lens, kijkhoek 90 graden
Tot 20 meter nachtzicht, voor binnen en buiten
    Bekijk alle informatie
Neview CC-DC2-G - 4-in-1 720p HD camera met BNC - Grijs
4-in-1: HD-CVI, HD-TVI, AHD en Analoog signaal
2.8-12 mm zoomlens, kijkhoek 38-104 graden
Tot 30 meter nachtzicht, voor binnen en buiten
    Bekijk alle informatie

4-in-1 720p bewakingscamera's

Het klinkt eigenlijk als een simpel antwoord voor de soms lastige vraag: welk soort camerasysteem heb ik? De 4-in-1 720p camera's van Neview zijn geschikt voor veel soorten systemen met BNC aansluiting. Dankzij een handige joystick in het kabeltje van de camera kun je zelf selecteren welk beeldsignaal de camera uitgeeft. Niet alleen handig als je niet weet wat je nodig hebt, maar ook als je bijvoorbeeld eerst een camera vervangt, maar pas later de recorder.

HD-CVI beveiligingscamera's

HD-CVI is een relatief nieuwe techniek. Het is bij HD-CVI camera's mogelijk om de reeds aanwezige camerabewaking bekabeling te gebruiken voor je nieuwe beveiligingscamera's en recorder. Ook het gebruik van UTP i.c.m. een videobalun is bij HD-CVI bewakingscamera's geen enkel probleem. Je kunt er natuurlijk ook voor kiezen om nieuwe bekabeling te gebruiken bij het aansluiten van je nieuwe HD-CVI bewakingscamera's.

HD-TVI beveiligingscamera's

HD-TVI is nagenoeg gelijk aan HD-CVI, maar ontwikkeld door een ander bedrijf. Het maakt van een iets ander signaal gebruik waardoor beide soorten normaal gesproken niet uit te wisselen zijn. Ook bij HD-TVI kun je bijna altijd gebruik maken van de bestaande bekabeling. Videobaluns met UTP kabel behoren ook hier tot de mogelijkheden.

HD-CVI recorder noodzakelijk?

Bij de recorders van Neview kun je verschillende soorten camera's aansluiten, maar veel andere merken accepteren enkel het signaal waarvoor ze gemaakt zijn (bijvoorbeeld HD-CVI bij Dahua). De Neview 4-in-1 camera's kun je dankzij de handige keuzeknop zo instellen dat deze wel samenewerkt met een Dahua HD-CVI recorder, of Hikvision HD-TVI recorder. Ook andere AHD en analoge recorders kunnen met de Neview 4-in-1 camera's samenwerken. Bekijk ook onze HD-CVI recorders.

720p HD-CVI / HD-TVI / AHD camera aansluiten

Een 4-in-1 HD-CVI camera sluit je, net als een analoge beveiligingscamera, aan door middel van een RG59 coaxkabel. Aansluiten met behulp van bijvoorbeeld een videobalun is bij onze 4-in-1 bewakingscamera's ook mogelijk. Vaak wordt gebruik gemaakt van zogenoemde combikabel, een kabel met aan beide zijden twee aansluitingen (video en stroom). Een combikabel heeft een BNC connector en een 12 volt voedingsstekker. Alle combikabels in onze webshop zijn geschikt voor het gebruik met HD-CVI bewakingscamera's. je vindt ze op de pagina Combikabels.

Hulp bij het maken van de beste keuze?

Kunnen we je helpen bij het maken van de juiste keuze? Wil je weten welke 4-in-1 720p camera het beste bij je situatie past? Neem dan contact met ons op via [email protected] of per telefoon via nummer 03 - 80 80 445.