• Alle producten zijn toegevoegd aan uw winkelmandje.

Beveiligingscamera's

Ons assortiment beveiligingscamera's bestaat uit camera's geschikt voor analoge systemen, HD-CVI camera's met 720p of 1080p resolutie. Daarnaast hebben we IP camera's in vele soorten en maten, van 1080p full HD tot 4K ultra HD, van vast tot bestuurbaar en van klein tot groot.

Afhankelijk van uw browserinstellingen kan onderstaande video automatisch in een lage kwaliteit afgespeeld worden. Voor het beste beeld kiest u middels het tandwieltje voor "1080p HD".
Standaard analoge beveiligingscamera's

De meest betaalbare oplossing is een analoge beveiligingscamera. Afhankelijk van uw camera beveiliging wensen hebben we bijvoorbeeld dome camera's, bullet camera's, en andere modellen. U kunt kiezen uit bijvoorbeeld een zoomlens of vaste lens, infrarood of juist niet. Ga naar de productpagina om alle standaard beveiligingscamera's te bekijken. 

HD-CVI beveiligingscamera's

Nieuwe technieken maken het mogelijk om 720p HD beeld te ontvangen via standaard bekabeling. HD-CVI bewakingscamera's bieden u dus de mogelijk het bestaande analoge systeem relatief makkelijk te upgraden omdat vervangen van de kabels in bijna alle gevallen niet nodig is. HD-CVI beveiligingscamera's zijn daarnaast in staat HD beeld naar een recorder te sturen via enkele honderden meters kabel. 

HD-SDI bewakingscamera's

Een HD-SDI camera combineert de kwaliteit van HD camera's met de voordelen van een analoog systeem. HD-SDI beveiligingscamera's kunt u ook aansluiten met een BNC kabel en kunnen, samen met de recorder, volledig stand-alone werken. Ook hier bieden we een ruim assortiment met diverse modellen en specificaties. 

HD IP camera's

De beste beeldkwaliteit gecombineerd met de nieuwste digitale technieken. Met een HD IP beveiligingscamera bent u helemaal voorbereid op de toekomst. De camera's sluit u eenvoudig aan op het bestaande netwerk en kunnen los, of samen met een recorder gebruikt worden. Natuurlijk hebben we ook hier diverse dome camera's, bullet camera's en box camera's.

 

Beveiligingscamera gratis verzonden!

Koopt u uw beveiligingscamera ook eenvoudig en voor de beste prijs online in onze webshop? CCTVwinkel.be verzend uw bewakingscamera gratis binnen België! Bij ons bent u dus echt het meest voordelig uit als het gaat om de online aanschaf van een beveiligingscamera!

Garantie op beveiligingscamera's

CCTVwinkel.nl biedt u twee jaar garantie op alle beveiligingscamera's in onze webshop. Uiteraard koopt u bij ons de beste producten voor de beste prijs, maar mocht er onverhoopt toch iets kapot gaan aan uw beveiligingscamera en is dit het gevolg van een fabrieksfout, dan kunt u het product binnen 24 maanden na aanschaf retour sturen voor reparatie over vervanging.

Na reparatie ontvangt u van ons nog minimaal 6 maanden garantie op uw beveiligingscamera, ook als de standaard garantietermijn van 24 maanden dan al verstreken is.

Zie ook onze specifieke productpagina's voor Camera beveiligingBewakingscamera'sIP camera en PTZ camera