• Alle producten zijn toegevoegd aan uw winkelmandje.

Beveiligingscamera's

Ons assortiment beveiligingscamera's bestaat uit in feite uit twee soorten bewakingscamera's: 4-in-1 camera geschikt voor analoog, HD-CVI, HD-TVI en AHD, de 4-in-1 camera's zijn beschikbaar met een 720p HD of 1080p HD resolutie. Daarnaast hebben we IP camera's, die via het netwerk worden aangesloten. IP beveiligingscamera's hebben we met een 1080p full HD resolutie, maar ook in 5.0 MegaPixel en 4K ultra HD (8.0 MegaPixel). Heb je vragen, of kunnen we je ergens mee helpen? Neem dan contact met ons op.

Analoge beveiligingscamera's

Ben je op zoek naar een analoge beveiligingscamera? Dan hebben we twee opties voor je:

  • 720p HD 4-in-1 camera's

De 720p HD beveiligingscamera's zijn ook geschikt voor analoge camerasystemen. Echt voordeel van de 720p resolutie heb je echter niet als je er voor kiest je beveiligingscamera op een analoge recorder aan te sluiten, maar het werkt zoals je oude camera dat ook deed. Groot voordeel is echter dat je al toekomst gericht bezig bent. Vervang je in de toekomst je recorder een keer, dan hoef je niet nogmaals je camera's te vervangen, je stelt de 4-in-1 camera's dan gewoon weer in op 720p HD.

  • 1080p HD 4-in-1 camera's

Naast de 720p HD beveiligingscamera's hebben we natuurlijk ook de 1080p full HD serie. Schakel je later over op een 1080p recorder? Dan kun je je 4-in-1 beveiligingscamera eenvoudig instellen op 1080p full HD zodat je dan niet nog een keer je camera's hoeft te vervangen. De 1080p 4-in-1 camera's werken gewoon samen met je huidige analoge systeem. Helaas zul je bij een analoog systeem geen verschil zien tussen de 720p of 1080p 4-in-1 camera, je stelt ze immers in op analoog.

In beide gevallen kun je gebruik blijven maken van je bestaande kabels. Schakel je in de toekomst over naar 720p of 1080p beveiligingscamera's, dan kun je in 99% van de gevallen dezelfde kabel blijven gebruiken. Handig, want zo hoef je geen nieuwe kabels aan te leggen.

4-in-1 beveiligingscamera's

Onze 4-in-1 beveiligingscamera's zijn beschikbaar in 720p HD en 1080p full HD. Deze veelzijdige camera's kun je aansluiten op je HD-CVI systeem , maar ze zijn ook geschikt voor HD-TVI (, AHD (Analoog HD) en voor analoge bewakingsystemen van andere fabrikanten.

  • HD-CVI beveiligingscamera

Als je een 4-in-1 beveiligingscamera instelt op HD-CVI is deze geschikt voor alle apparaten die HD-CVI ondersteunen. Dat zijn bijvoorbeeld recorders van Neview, maar ook van Dahua, of andere merken. HD-CVI is namelijk onderling uitwisselbaar. Zorg er wel voor dat je de juiste resolutie (720p of 1080p) kiest.

  • HD-TVI beveiligingscamera

De 4-in-1 bewakingscamera's kun je ook instellen op HD-TVI. Je camera is dan geschikt voor alle HD-TVI apparaten van bijvoorbeeld Neview en Hikvision. Ook recorders van andere merken die geschikt zijn voor HD-TVI kun je gebruiken voor het aansluiten van je 4-in-1 beveiligingscamera. Het is ook hier van belang dat je zorgt dat je de juiste resolutie kiest.

  • AHD, oftewel Analoog HD camera

In tegenstelling tot HD-CVI (Dahua) en HD-TVI (voornamelijk Hikvision), is AHD niet echt gebonden aan één fabrikant. AHD camera's vind je dus sneller van verschillende merken dan de twee eerder genoemde beveiligingscamera's. De 4-in-1 camera's zijn geschik voor het gebruik met alle op de markt bekende AHD apparaten, zolang de resolutie (720p of 1080p) overeenkomt. Het maakt dus niet uit welk merk je AHD recorder is.

IP beveiligingscamera's

We noemen IP beveiligingscamera's ook wel IP camera's. In tegenstelling tot wat veel mensen denken is een IP camera niet per se draadloos, of een wifi camera. Sterker nog, de meeste IP camera's in ons assortiment beschikken helemaal niet over wifi, of een andere draadloze verbinding.

Een kabel is altijd stabieler en veiliger dan een draadloze verbinding. Daarnaast kun je onze IP camera's van stroom voorzien via PoE, oftewel Power over Ethernet. Je hebt dan maar één netwerkkabel nodig voor de dataoverdracht en de stroomvoorziening van je beveiligingscamera.

We hebben IP camera's in verschillende resoluties beschikbaar. Hoe hoger de resolutie, hoe groter het beeld. Bij een groter beeld kun je details makkelijker herkennen.

Afhankelijk van je browserinstellingen kan onderstaande video automatisch in een lage kwaliteit afgespeeld worden. Voor het beste beeld kies je middels het tandwieltje voor "1080p HD".

Beveiligingscamera gratis verzonden!

Bij ons koop je een beveiligingscamera eenvoudig, maar vooral heel veilig, online in onze webshop. We bieden natuurlijk de beste prijs en helpen je graag als je vooraf, of achteraf vragen over de camera, of de installatie daarvan hebt. Natuurlijk versturen we je beveiligingscamera gratis en mag je hem binnen 30 dagen retour sturen als hij niet bevalt, of niet werkt met je huidige systeem.

Garantie op beveiligingscamera's

Bij CCTVwinkel.be krijg je standaard twee jaar garantie op je beveiligingscamera. We bieden natuurlijk alleen maar producten van hoge kwaliteit aan, maar mocht er toch iets mis zijn met je camera, dan is het fijn om te weten dat we hem binnen 24 maanden kosteloos voor je repareren of vervangen.

Na reparatie of vervanging krijg je van ons nog minimaal 6 maanden garantie op je beveiligingscamera. Ook als dat na de standaard termijn van 24 maanden is.

Zie ook onze specifieke productpagina's voor Camera beveiligingBewakingscamera'sIP camera en PTZ camera