• Alle producten zijn toegevoegd aan uw winkelmandje.

Accessoires voor bewakingscamera's en systemen

Voeding & stroom

Één camera, of een heel camerabewaking syteem voeden? In deze categorie vindt u kabels, splitters, voedingen en voedingskasten. Alles voor het aansluiten van uw bewakingscamera's. 

Koppelen & splitsen

Een BNC kabel splitten of koppelen? Kijk in deze categorie voor alle koppelstukken en splitters voor BNC en RCA kabels. BNC koppelstukken zijn geschikt voor zowel analoge camera's als HD-SDI verbindingen. 

Losse connectoren

Losse connectoren om te knijpen, krimpen, solderen of te schroeven, we hebben ze allemaal. Losse connectoren kunt u gebruiken voor bijvoorbeeld HD-SDI kabels op rol, of UTP kabel op rol. Gebruik ons gereedschap om connectoren goed vast te zetten. 

Beugels & sokkels

Een camera ophangen, of plaatsen op een sokkel voor extra aansluitruimte? Met de beugels en sokkels van CCTVwinkel hangt uw beveiligingscamera muurvast op de gewenste plaats. We maken gebruik van stevige metalen en goed passende producten. 

Behuizingen voor buiten

Een box camera buiten plaatsen? Maak gebruik van onze buitenbehuidingen en plaats een camera in vochtige of stoffige ruimten. De buitenbehuizingen hangt u eenvoudig op met een camerabeugel uit de categorie hierboven. 

Stickers & borden

Het aankondigen van beveiligingscamera's is verplicht. Duidelijk aankondigen doet u met het juiste formaat sticker, of een bordje. In ons assortiment vindt u veel stickers en borden in verschillende formaten en kleuren. 

Reiniging & preventie

Het reinigen van camera's, of het voorkomen van vuil en/of insecten op camera's kan veel frustratie en onduidelijke beelden voorkomen. Gebruik onze professionele reinigingsproducten voor bewakingscamera's en geniet langer van optimale beeldkwaliteit. 

Professioneel gereedschap

Kabels knippen, strippen, en connectoren persen, knijpen of krimpen doet u met het professionele gereedschap van CCTVwinkel.be. Ons assortiment bevat alle mogelijke tangen en strippers van hoge kwaliteit. 

Losse lenzen

Voor box camera's bieden we losse lenzen. Een lens met grote kijkhoek, of juist ver ingezoomd (tot wel 50mm), u vindt ze in deze categorie. Uiteraard met universele CS mount en voorzien van 2 jaar garantie