• Alle producten zijn toegevoegd aan uw winkelmandje.

Verzenden & afhalen

U kunt uw bestelling in België, Nederland en Duitsland door PostNL België aan huis laten bezorgen. Bezorging bij een postbus is helaas alleen in Nederland mogelijk. In onderstaande tabel vindt u de tarieven voor bezorging aan de deur. Wilt u het pakket ergens anders naar toe zenden? Neem dan even contact met ons op voor het tarief. We kunnen wereldwijd verzenden.

Afhalen

Het is mogelijk om uw producten af te halen. Onze afhaalbalie in Nederland is op maandag t/m vrijdag geopend van 10:00 tot 17:00. Als u kiest voor deze optie nemen wij contact met u op voor een afhaalafspraak. U kunt bij ons pinnen en contant betalen, we verzoeken u wel zo gepast mogelijk te betalen. Briefgeld van € 200 en € 500 kunnen wij helaas niet aannemen.

Verzenden

Alle pakketten worden verzekerd en aangetekend naar u verzonden. Alle onderstaande prijzen zijn exclusief 21% BTW. Eventuele brievenbuszendingen worden zonder track&trace verzonden.

Pakket online volgen

Zodra wij uw pakket hebben aangemeld bij de transporteur ontvangt u een e-mail met daarin de track and trace code. Hiermee kunt u het pakket online volgen. Brievenbuszendingen kunt u helaas niet altijd online volgen.

Kosten

Binnen België en Nederland betaalt u geen verzendkosten! Voor bestellingen tot € 50,- excl. BTW naar Duitsland wordt een bijdrage voor de verzend- en verpakkingskosten gerekend van € 4,50 excl. BTW.

 
       
Verzending naar:
België
Nederland
Duitsland
Aflevering na *:
Circa 1 werkdag
Circa 1 werkdag
Circa 2-3 werkdagen
 
Bestellingen tot € 50,00:
Gratis
Gratis
€ 4,50 (5,44 incl. BTW)
Bestellingen vanaf € 50,00 :
Gratis
Gratis
Gratis
 
Onder rembours:
Niet mogelijk
€ 17,77 (21.50 incl. BTW)
Niet mogelijk


Let op! Het maximale remboursbedrag is € 500,- inclusief BTW, rembours is alleen naar Nederland mogelijk.

* De verzendtijd vanaf het moment dat wij uw bestelling bij de transporteur hebben aangeboden.