• Alle producten zijn toegevoegd aan uw winkelmandje.

Voordeelsets met 720p HD-CVI beveiligingscamera's

Waarom kiezen voor 720p HD bewakingscamera's?

720p HD is een enorme verbetering ten opzichte van analoge camerabewaking. Het beeld van 720p HD CVI is scherper, bevat minder ruis en groter dan dat van analoge bewakingscamera's. Prijstechnisch gezien is 720p HD-CVI een enorm interessant product, het is namelijk niet veel duurder dan goede analoge camera's en betaalbaarder dan bijvoorbeeld full HD IP camera's.

Wat zit in een complete camerabewaking set?

Onze 720p HD-CVI sets zijn helemaal compleet. Dat wil dus zeggen dat u geen andere producten hoeft aan te schaffen voor het installeren voor een werkend camerabewaking systeem. In alle pakketten vindt u een recorder (4, 8 of 16 kanaals), bewakingscamera's (2 t/m 16) kabels, voeding en stickers voor op de deur. Wilt u uw recorder aansluiten op het netwerk/internet, dan is nog wel een UTP kabel benodigd.

Meer, minder, of andere bewakingscamera's?

Wilt u een pakket met meer, of juist minder bewakingscamera's? Of wilt u andere camera's (bijvoorbeeld 2 CC-BC1 en 2 CC-DC1)? Dan kunnen we voor u een maatwerkpakket samenstellen. Uiteraard met dezelfde korting als op onze standaard pakketten. Alle combinaties zijn mogelijk. Als u contact met ons opneemt via info@cctvwinkel.be of telefonisch op 03 - 80 80 445 dan helpen we u graag verder.

Op zoek naar full HD camera's?

Behalve 720p HD is er ook 1080p HD, oftewel full HD. In deze productrange bieden we 1080p HD-CVI en 1080p HD IP. De eerste serie sluit u, net als 720p HD-CVI, aan via coax of met behulp van video baluns. De tweede serie werkt met IP camera's en sluit u, zoals de naam al doet vermoeden, aan via het netwerk. Full HD bewakingscamera's geven een nog mooier en duidelijker beeld dan 720p camera's. Weten of full HD voor uw situatie beter is dan 720p HD? Neem dan contact met ons op! Langskomen in onze showroom in Tynaarlo is uiteraard ook mogelijk, één van onze productexperts staat u graag te woord.

Afhankelijk van uw browserinstellingen kan onderstaande video automatisch in een lage kwaliteit afgespeeld worden. Voor het beste beeld kiest u middels het tandwieltje voor "720p HD".