• Alle producten zijn toegevoegd aan uw winkelmandje.

Voordeelsets met 5.0 MegaPixel IP camera's

IP camera resolutie

Net als bij alle andere soorten beveiligingscamera's bestaan IP camera's in verschillende resoluties. De resolutie is mede bepalend voor de beeldkwaliteit, het beeldformaat en de scherpte van het beeld bij IP camera's. CCTVwinkel.nl verkoopt IP camera's met een full HD resolutie (2.4 en/of 3.2MegaPixel), maar ook IP camera's met een nog hogere resolutie, de 5.0 MegaPixel bewakingscamera's.

Aantal frames per seconde

Veel aanbieders van 5 MegaPixel IP camera's kiezen ervoor goedkope hardware aan te bieden. Deze camera;s bieden wel een 5.0 MP resolutie, maar nemen op met slechts 10 of 12 frames per seconde. Alle IP camera's van CCTVwinkel.nl nemen op met minimaal 25 Frames Per Seconde (FPS), dat komt de kwaliteit en de duidelijkheid van het beeld ten goede.

5 MegaPixel camera's - Het nieuwste op de markt

IP camera's zijn één van de modernste beveiligingscamera's op de markt, maar ook IP camera's worden continue doorontwikkeld. Hoewel IP camera's met een 2.4 MegaPixel sensor absoluut niet slecht zijn, full HD is immers prachtig beeld, bieden IP camera's met een 5.0 Megapixel lens wel een hogere beeldkwaliteit.

Boven uw budget?

Ook beeldkwaliteit heeft zijn prijs. Vallen camera beveiliging sets met 5 MP IP camera's buiten uw budget, maar wilt u niet inleveren op productkwaliteit, service en gebruikersgemak? Kies van voor onze sets met full HD IP camera's.